Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Objavljena je smrtovnica na: www.morte.com.ba/433
Napisi posljednji pozdrav na www.morte.com.ba
ne mogu vjerovati !!!! :((( Svaka cast na hrabrosti i borbi, zao mi je sto je bolest pobjedila :((. Amela mi je kreirala i sasila haljinu za matursko vece davne 99-te.
Jako mi je žao Amele. Svaka joj čast na hrabrosti. Malo je ljudi takvih, koji se nadaju i bore do kraja. Čuvaj se gore :)
izvinjavam se. nisam pročitala zadnji pasus. žao mi je zbog amele i nadam se da je sada na nekom boljem mjestu. znam da zvuči patetično, ali to je sve čemu se možemo nadati, baš zbog ovakvih ljudi.
amela, želim ti sve najbolje i puno sreće. svakim danom susrećemo se sa raznim \"problemima\" a ti si tako jaka i tako hrabra. čestitam i nadam se tvom izlječenju
divim se njenoj hrabrosti...
Zaista hrabra zena! Steta, Bog uzima samo dobre.
kakva zadivljujuća hrabrost! Šteta što ishod nije pobjeda...