Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ova mi je neki dan iz pastete iskocila, ona i batko. ps. ovo qrcu nevalja
Dobro si rek`o,otvorim wc šolju ona iskoči.Upališ tv opet ona,bug časopis,pa onda magazin,pa šta god da upališ,otvoriš,pročitaš ova iskoči.J.bote ni lady gage nema ovoliko u svim medijima.Bogati tatica i dalje plaća medijski prostor za NETALENTOVANU ljubimicu!!
mislim da je ovo katastrofa ....a alma se moze svrstat u skupinu poznatih sarajevskih legendi poput onog lika sto prodaje olovke po kafanama ili mozda onog sto plese ispred markala... ..
OVO ROMSKI KULTURNI CENTAR....AHAHAHA JAO BOSNJA KAKO PATETICNO ZAMISLJAJU SREDNJI VEK! AHAHAHHAHAA
Jes dobro, staremi.
@ Deniz - lijepa? Jesu li je zbog te ljepote na akademiji zvali SMRDA ili? Nejse, nego kakve veze ovi crtežići imaju sa stećcima???????
JA pa ona
Preloše. I naporna je treba pravo, fakat!
@BMW A sta ti je papucar? Hajde mi to prevedi na engleski? :-)
Super si ti to slozio Denzi,Mozda bi ti mala i dala da odes na kafu sa njom al prvo mora kod cika doce na pregled da dobije dozvolu da napusti instutcijju.
JOJ BUDALE MAJKO MILAILA! TEK BUDALA KOJA BI KUPILA OVAKO NESTO!
@Deniz Ja u zivotu nisam vidjeo veceg PAPUCARA OD TEBE ! zita mi :) FICKA SI OD COVJEKA :) ET
Javi se se Denizu tako ti srednjovjekovne Bosne!
dobro neko rece...ova samo sto mi se jos u frizider nije uvukla, pod kozu jeste svakako! gdje god okrenem...ona mora biti tu. a vala i ovo sto radi ima veze s bosnom, ko‘ moja nana sa svedskom!
Boze kako smo mi Bosanci zavidan narod. Fuj! Nekad se stidim sto sam Bosanac. Alma radi ono sto voli i super izgleda. Sada sto su neki ljubomorni i zavidni to je njihov problem. Mondrijana i Rembranta su ismajavali za vrijeme njegovog zivota. Govorili su da je lud; da nema pojma o umjestosti a evo sada jedna njgeova slika vrijedi nekoliko stotina miliona dollara. Pa vi sada vidite. A odim toga Alma je jednostavno lijepa zena i ima kulturnu i pismenu facu. A to nemaju sve zene vec je takvih sve manje.
Koliko li joj strari placa da ovako retardirana izlazi po vjestima. I meni se sivdas i prangija je tu pa ajmo na kafu.
Alma sve je krasno samo nastavi i kad izađeš (iz ludnice) u civilizaciju ufati se rada ako misliš ostati živa. Inače takav talent je jedinstven. Nudim za svaki rad po kolica đubreta za voćke. Fuj, fuj, fuj.