Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji prokleti ćifutski intelektualni đubretar!fuj!
\"Dobar dio naroda je pod nacionalno-religioznom narkozom dok im njihovi demokratski izabrani predstavnici vade i prodaju organe.\" OVO JE PRAVA DIAGNOZA - I ZAMISLIMO SE NAD NJOM - MI KOJI SMO (ZARAD PATRIOTIZMA - KOJE LI GLUPOSTI, ZAR SE MOZE VOLJETI 3,5 MILIONA LJUDI) SEBI DOZVOLI TAKVU UZASNU NESMOTRENOST DA NASU DJECU OSTAVIMO (ILI JOS GORE: IZ UREDJENOG SVIJETA VRATIMO) OVDJE I PREPUSTIMO NJIHOVU BUDUCNOST NA MILOST I NEMLOST ZADNJEM OLOSU M - NASIM POLITICKIM (E)LITAMA. OSTAJTE TAMO -OVDJE JE SUNCE DO DALJNJEG POMRACENO i TESKO DA CE UGRIJATI NORMALNA COVJEKA KOJI BI DA ZIVI CASNO I POSTENO.
@za \"pam... Da ti nije on familije. Nisam nista lose rekao za njega naprativ rekao sam da je dobar pisac i takvi neka ostane. A ti sto si nabrijan-a to je tvoja stvar a meni je stvarno zao sto si se ti mozda naso-a u mojim rijecima. Ustvari eto izvini ako si dijaspora :-)
Koji mantrak izvlacite najnegativnije recenice i konteksta i stavljate ih za naslov !? I to ne samo u ovoj vijesti. Novinari imaju veliku odgovornost za ono sto objavljaju.
@SRBIN-iz-BN za koga ti KUPUSARE iz BN selendre govoris??? ti ces nesto da pricas tu ko ce da skim zivi a ko ne..idi seljace cupaj KUPUS i ne mijesaj se u pitanja suzivota i slicnog..a ljudi svakakve mrake na ovom dunjaluku..i jos jedno...ti si rodjen u BOSNI pa si automatski BOSANAC to ti stoji u rodnome listu lipi moj turski potomce
lost for words!!! nevjerovatno koji primitivizam jos uvijek vlada u bih (komentari). alexandar normalnIi i ZDRAVI KOMENTARI kao sto vecina normalnog svijeta (nacitanog/obrazovanog) razmislja.
Hemon je demon. Neka on pusti nas papke da vodimo Bosnu. Ne damo vlast nikome, nama je lijepo u politici. Imamo plate i dnevnice. Bosna samo papanska moze opstati. I evo, opstaje zahvaljujuci nama papcima. Gradjani, jebite si mater. Ne damo Bosnu.
AKO ZELITE ZNATI GOSPODIN Aleksandar Hemon JE PRVO BOSONACA DRUGO JE JEVREJ
DRAGO MI JE PROCITATI DA COVJEK POPUT ALEKSANDRA VOLI SVOJU BiH
pedercina aleksandar nasao nesto pricati. idi pederisi se po svom cikagu, a nas pusti na miru. homici kao hemon ne zasluzuju da se identificiraju sa nasim gradom.
Hemone jebem ti majcine kosti gdje si u rovu sa mnom , da se boris protiv srpske najezde ?!? Bjezi jebi materesinu svoju ne pripremaj me za novu klaonicu,onako da ko bekan iz srebrenice polozim glavu na panj za klanje.Jednom vam je to poslo za rukom vise ne moze.Ovakve nahlade su i povele srpsku agresiju kontra Bosne.Zar nisu sve ondasnje srpske vodje i vozdovi a sadasnji ratni zlocinci, bili doktori, magistri,psiholozi,iscjeljitelji,dzenerali tipa ovoga majmuna sa slike.Asime povedi ga iduci put sa onim pederima da mu kosti olesimo od batina.Asime siri supak pa nek ti ,,uchera\" kamarad iz Amerike
PIPI. ovo o cobanima je tebi namjenjeno.
jebiga, danas i chobani imaju internet.... nauchili i tipkat... nema vishe...heeeeeej imal mojih ovaca tamooooooo...
asime da te ne guzi ovaj celo koja silna budaletina gdje ga asime izrovi koje ti gubavce nadjes
ex-susjed.. i tvoja mama,pa shta...