Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedna negativna stvar s internetom danas je to sto ga svaka budala ima, bili pismeni ili ne. Aleksandar Hemon je jedan od najpoznatijih pisaca u Americi i dobitnik nagrade za genije, pisac koji Bosnu proslavlja s ponosom. Ja se mogu kladiti od navedenih na ovom forumu, vecina nije ni procitala njegove knjige, ali su zato svi eksperti na podrucju savremene knjizevnosti. Daj ne serite vise..
Ja sam kliknuo na ovaj tekst samo da procitam komentare klix strucnjaka za knjizevnost i film.
Ono sto je Jasmila u svijetu filmske rezije, to je Hemon u svijetu knjizevnosti. Nula i nista.
Jes' bas tako. Ja sam ti, Iniesta, svjetski prvak u hejtu. Niko ne hejta kao ja. Hejter numero uno.
Free Ukraine! Hvala Aleksandru velikom Bosancu na njegovim knjigama! Nadam se da ce i zemlja tvojih pradjedova biti jednom oslobodjena od ruskih okupatora!
mogo si izvadti ruke iz dzepova kad si prico i kad te snimala kamara
Naucila ne i nas da kazemo: "Mars u Amerika"
Kakav scenarista, takav I film. Ukratko - nula. Ukratko Hemon - od tebe se ni danas nema sta nauciti. Prije rata molio pijanog Sidrana da pogleda jednu njegovu pjesmu. Ovaj pogledao I rekao - slabo. Hemon 15 dana nije izlazio iz kuce. Rat mu je spasio zivot. Glupim Amerikancima prodaje "balkanska odrastanja". Ukratko: nula na kvadrat o cemu svjedoci ovaj scenario. Hemon
E daleko ces dogurati...
ovaj hemon zivi u americi pa kad dodje u sarajevo mlatara ko burek u svemiru
Edukacije nikad na odmet,naucite mnogo toga zanimljivo ! https://www.facebook.com/pages/Zanimljivosti-iz-%C5%BEivotinjskog-carstva/276042695932299