Komentari (165)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Još jedan dokaz da svijet za nama kasni pola vijeka. 😁
ti koji si na Klxu od 0-24h, ti ni neznaš koji je dan i mjesec više
@jaSamMujo on / oni misle da je ovo VII st. n..e., onda se probude, buncaju: drži hina mehmede-osvajaču, janjičari juuuuriiišš , malog sokolovića kidnapujte i pravac carigrad... onda padnu u blaženi nargila-turkofilni san, a ibliz hina tješi: spavajte dobri moji bošnjani, još je hidžra, tj. XV st. n.e. ... ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Amerika je ipak stabilna i no 1 svjetska sila sto Juga nije bila ni priblizno. Jugu su pojeli sopstveni monstrumi i duhovi proslosti.
a sve govorili da se trebamo bojati vanjskog neprijatelja hahaha, ne treba nama niko
Šta je izvjesnije - Hemonov intervju za Klix ili raspad Amerike? Žmireći bih stavio lovu na raspad Amerike.
Hemon, šatro sarajevski urbani mangup intelektualac daje intervju za portal koji je izvor nepismenosti, diletantizma i primitivizma.
Gosn.A Hemon ocito vrlo slabo poznaje americko drustvo.....ovo sto izjavi je glupost godine....zivim na Floridi 20g. i nikad nikakvih problema....
zivio si ti '91 negdje ovdje pa pojma nisi imo sta ce se desit u sledecih 12 mjeseci!
U Americi nema nacionalizma- kakv nacinalizam, pa ovde zivi ko zna koliko nacija. Ali ima gluposti i glupaka i previse. Glupost nije Americki problem, glupost je univerzalan problem- glupost i neinformiranost. Za glupost i mogu da razumijem- ima ih koji su cisto , da ne kazem genetski- zvuci kao da imam predrasude, glupaci i njima pomoci nema, a i manjina su. Ostali "glupaci' su glupaci zbog neinformiranosti i mogu to prestati biti kad bi samo malo dupe sa kauca podigli.
Sad ce srbi proglasit neki SAO u Montani i nastace haos! :)))
...da šaljemo badintera?
Jugu nije unistio nacinalizam vec cetnici i ustase. To je rasizam i fasizam.
Jugu nije unistio nacinalizam vec cetnici i ustase. To je rasizam i fasizam.
aj čovjek pisac i sve to, al priče da će se hamerika raspast
Grebo vas Hemon, dajte Alijinog malog da ga pljujemo nakon govora na godisnjici SDA!
Nema ovaj pojma. Tamo su drugaciji sklopov,i a nemaju oni Kosovsku Bitku, Kulina Bana, Kralja Tomislava, Svetog Savu, Huseina Gradascevica, Tursku, Ugarsku, Austro-Ugarsku, Njemacku, Rusiju, Bugarsku i sve koji su gazili ovim krvavim zemljama, jedni da velicaju svoje, a drugi da iskoriste iste da se braca pokolju i naprave narode koji se mrze i ubijaju.
Ma doso iz Amerike i jadnom Bosnji prosipa suplju.
@individuator Tacno, ali zato sto su oni zavadjali druge, a ne njih i zato sto nemaju 3-4 vjerske konfesije koje su radile na razbijanju naroda. Isti jezik, obicaji izgled karakter a 4 naroda.
Gdje je god bujao nacionalizam... izbio je rat Kad je bujao globalno... svjetski rat... Da li se treci svjetski sprema?
kad neko kaze amerika i misli samo na sjedinjene drzave, dize mi se kosa... amerika je kontinent ne drzava!!! amerikanac je svako sa americkog kontinenta... i brazilac i sjedinjeni drzavljanin, i kanadjanin, i meksikanac itd...
@individuator Covjek ne prica srpski, vec bosanski jezik
@individuator to sto je usvojen termin u nasim jezicima, ne znaci da su u pravu... amerika je kontinent, koji se dijeli da juznu i sjevernu... i svako ko zivi tamo od cilea do kanade ima pravo da kaze da je amerikanac, ne samo sjedinjeni americki drzavljani...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jbt kolko oni kasne...pa fakat
Hemone precera ga brate:))
ma ne more Amerika tako lahko ko yuga propast hemon-aga