Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al zato "graciozni" SFF sprzi pare poreskih obveznika ;D Zemlja paradoksa, isto kao da nam je koala na zastavi ;D
sff mnogooo vise donese para nego sto kosta organizacija takvog dogadaja. a i to sto potrose na orgsnizaciju u glavnom ostane u BiH nasim ljudima koji su radili na SFF. a i fulio si temu debelo
@sanjo87 tacno, dodju funkcioneri koji su naucili guzzovace gdje god stignu, dodje fukara da se slika i lize asfalt i dodju oni sto potrose u kaficima koji ne izdaju fiskalne....ono drzava se ubije od para:D , par pojedinaca sad vec ustaljen krug uzme kes a drzava plati tu koridu
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sta te briga, imas zenu ublehasicu tj damu da te finansira preko stranke , ipak ste vi fgrovci (piva,alkohol,droga,tetovaze)
@rajvosa1987sa sreća mi vjernici smo normalni i držimo prosjek društva...
Gura ga Ćudićka al guraju ga i Ćudićki
valjda je covjek i bh glumac !
Idi na kosovo i snimaj filmove :)
@gooUser1569045784 a šta misliš da cijeli svijet kaže Bošnjacima koji se bave filmom od Amerike do Australije "Idite u BiH pa tamo snimajte filmove"?
Mentor Kosova puno jaci lik.
Citava nam je drzava takva ni ziva ni mrtva
Prestao sam čitati nakon ovog Stoga ne čudi da su uloge koje je birao kao i projekti na koje je stavio rediteljski potpis snažno angažovani. Ukratko da mi neko kaže jer radi ovaj išta društveno korisno osim što bambusa onu ublehašku pametnjakovićku.
bilo bi dobro napravit neki erotski...e onda biste vi glumci mogli zaradit
Kao na Zapadu, napravis film prodas zaradis novac i idemo dalje...dok se u nas milioni trose na SFF i kvazi kulturu umjesto u Inovatnivnu Industriju ili Green & Renewable energiju, skolovana omladina ce nastaviti napustati zemlju. I onako ne samo u BiH vec u cijeloj ex YU ugaseni su Industrijski giganti i opljckana imovina. Nacionalna politika je najunosniji posao, malo radi a dobro kukaj i zivi. Zalosno i bijedno.
@BiH sport milioni se troše na SFF ali najviše sponzori daju (to se lako može provjeriti) ali taj isti SFF donese mnogo veću zaradu. Prema tome, hajmo malo preskočiti kafanske "rekla - kazala" priče, raspitati se, dobiti prave informacije, pa onda pričati.
Od kraja rata,tj okončanjem agresije na BiH,ili kako vi fgr-ovci kažete,nemilih događanja u BiH,uvijek su kulturnjaci vodili ministarstvo sporta i kulture.E ako vama nisu ministri dijelili i šakom i kapom,ja ne znam kome su.
haj ti pravi tuljumbe i buhtle i mani se palamuđenja..
država d' uradi nešto!
O cemu pricamo?
Svi nesto pametuju, niko nista da poduzme
Svi smo mi pacijenti na aparatima. Ni zivi, ni mrtvi. Samo sto smo drogirani ovom nasom stvarnoscu, pa nismo toga svjesni
Za kinematografiju se mora imati para. I publiku. BiH nema ni jedno ni drugo.
@Termiti sve si pogresno rekao, treba imati dostojansva, zamisli samo kakve bi se komedije mogle snimiti na SDA parodiju od politike u zadnjih evo recimo 8 godina, od "sve po zakonu" "pandora" "kioska" " Zicara" ....borbe protiv antifasizma....nepotizma uz aminovanje vjerskih zajednica....blockbuster ...al ko smije ?