Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KONACNO I NESTO STVARNO LIJEPO U OVOME GRADU DA SE DESI. KO GOD IMA PRILIKU NEKA ODE POGLEDATI IZLOZBU. STVARNO JE EXTRA.
Svaka cast Amer...! Lijepo je videjti i znat da ima mladih talenata u nasoj domovini...imate sta slikati i ponositi se... Bosno volim te...!
lijepo je vidjeti da se mladima i perspektivnim umjetnicima daje prostor i prilika za dokazivanje, a sto se tice tikvese i ostalih siguran sam da imaju svoj prostor za reklamaciju i zbog tih nazovimo starih umjetnika, mladi i nemaju prostora ni prilike za afirmaciju....
ccc... Koja zavist,... Da si bio na otvorenju izložbe primijetio bi da na istoj nije bilo nijedne \"poznate ličnosti\", da iako pozvan, nije se pojavio nijedan predstavnik vlasti (ministarstva kulture) i da lik uopće nije \"guzonjin sin\". Sudiš o ljudima a pojma nemaš!
Niđe veze, svako danas može postati nakav umjetnik. Bitno je imati love da platiš medije, zakupiš galeriju i glumiš umjetnika i nekog \"talenta\", a pravi talenti propadaju zbog ovakvih, malih maminih i tatinih maza, ma sjadak je ko cuko fuuj !
fascinantno ovo je naš novi SAFET ZEC
Svaka cast Amere!
kraljevina ZAKON!!!!!!!! www.royalfamily.ba
kraljevina ZAKON!!!!!!!! www.royalfamily.ba
Mislim izlozba je OK , ali one crkvetine crta i to. Pa zna se cija je Bosna, gdje su dzamije ? Potplaceni srpsko-hrvatski placenik
Prelijepe slike, predivan si Amere! A vi zavidni nacionalisti PREKINITE degradirati ovakve teme i mlade talente! Iznenadjuje me da ste uopce na temi Kultura!
i samo da se zna...lik nema nikakvu političku pozadinu podrsku il bilo sta slicno....samo cisti talent, rad i malo srece ;)
srbi smrde..
e moje budale, ko zna amera od djetinjstva znat ce da je uvijek bio umjetnik, dijete genijalac za crtanje i sve vezano za tu vrstu umjetnosti...svaka cast amere kralju, da Bog da bio svjetski priznat...;)
Bravo majstore ! Potrefio si ove gradove, svaka cast :)
nikad ih necete naci :)
samo da pitam jeli dolazio na izložbu ministar suljagić, pošto je sad u svim vijestima. možda on i ne zna za ove gradove, njegov svijet počinje sa rođenjem zlatka lagumđije, a hrani se na vjeri i duhu druga tita. baš bi bilo lijepo da pogleda ovu prelijepu izložbu