Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Festival je sranje na kvadrat i sluzi samo u propagandne politicke svrhe ! Kvalitet filmova je osmorazredni ,ali mahalaska \"elita \" voli da izigrava vazne persone na lafo crvenom tepihu,da povratis ,koji neukus i primitivizam ! Uzas !
Festival je odavno izgubio svaki smisao. Ne radi se više ni o kakvom kulturnom i umjetničkom događaju, nego paradi pijanstva i kiča, pranju novca u organizaciji Purija i one male Sandžaklijke. Šta grad dobija za tolike novce skršene za ovo njosra?
\"Uprkos skromnom budžetu od oko 1,2 miliona eura festival dovodi velike goste\" - kako vas nije stid!
Uhljebljeni CKSKJ sinčić Kloša \'revolucionar\', uhljebljeni balijski snobovski SFF \'simbol otpora\' - Jel se ovo snima neka nova Top Lista Nadrealista?
kultrura je,pa kad ti ga neko kulturno stavi......:)
@OSMO Svaka cast Osmo. O tome i ja pricam, ali ne. Grad je pun snobova koji pate da budu dio necega pa makar je to nesto u suprotnosti sa stvarnim stanjem u gradu
Mozda je nekad bio simbol otpora, danas je simbol laznog glamura i preseravanja a filmovi nisu ni za k.... Prvo sredite drzavu, entitet, kanton a onda se dicite crvenim tepisima, projekcijama,performansima, iventima i ostalim njimasra
Gosti SFF-a po Crvenom tepihu hodaju ko po minskom polju, jer su ploče na platou ispred pozorišta uništene i niko ih ne popravlja. Osim toga, gosti su zamoljeni da ne gledaju po okolnim zgradama, jer su oronule i gotovo srušene. To je prava slika Sarajeva, a ne ovih devet dana lažnog blještavila i sjaja
@tambura Ne morate meni, ja znam sve, samo cisto da vam neko pomogne, ipak ste vi zrtve.
Sarajevo Film Festival - \"simbol otpora i kreativnosti\" sa Severinom, lokalnom i globalnom opajdarom, kao zvijezdom večeri .... Svašta!!!
@Nikola ponavljat CEMO TEBI TO SVAKODNEVNO...!!!
prvo napišite koliki je budžet, pa ćemo MI, porezni obaveznici reći je li mali ili veliki!!!
Dvivljacka rusko-servska zvjer je htjela izbrisati nase Sarajevo s karte ali SARAJEVO JE TU...!!! Sarajevo VOLIM TE...!!!
Svaka cas Organizatorima ovog festivala, pogoovo Purivatri...i svima koji podrzavaju finansijski SFF...!!! Sarajevo je ODUVIJEK BIO METROPOLA KULTURE U REGIJI...!!! I ostat ce...!!!
Morate to stalno ponavljati. Da se ne zaboravi. :-)))))))))))