Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znam za ovo već nko i vrijeme i apsolutno podržavam...www.noc-teatra.ba...
Prelijep gest za svaku pohvalu. Ja bih samo dodao da je direktor/ravnatelj tog pozorista PRODUCENT koji pokusava modernizovati teatar... U Hrvatskoj se vec dugo odrzavaju slicne svecanosti na kojima svi teatri na svojim scenama cijeli dan do kasno u noc igraju sve prezentne predstave... Ali ovo je u BiH zaista prelijepo osvjezenje...
Odlično! Ovo je nešto na fazon Noć Muzeja! Odlična inicijativa! Samo je žalosno što niko ne komentariše ovakve događaje, ali kad su politička/nacionalna prepucavanja, blaćenje homoseksualnih osoba i sl. tu se uvijek čitava bagra nađe.