Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidim feministice ne reaguju na ponizavanje zene
@dostdobarkomentar1 Feministkinje su mahom Demokrate. Politika i interes su svima na prvom mjestu, pa tako i njima.
@dostdobarkomentar1 Da, reagovacemo svaki put kad neko napravi komentar o nekoj pohlepnoj i zloj zeni... Ne pricaj svasta. Ti si jedan od onih sto kad neko napadne muskarca koji je ubio 5 ljudi kazu, A nije on kriv, treba ga braniti jer je muskarac.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Korisnici Twittera? To kao neko relevantno tijelo? Bože
Bilo bi dobro kad bi ovaj kanadjanin, a ne amerikanac, napisao koja je to ljepsa prva dama amerike od nje, od nastanka amerike na genocidu nad indijancima pa do danas i sta je to ona lose uradila. Samo jos jedan pokazatelj kakvu su propagandu svo vrijeme protiv trumpa vodili neobjektivni americki mediji i kako su ljudima isprali mozak. Moc propagande je cudo, tako su i srbe sotonizovali punih 20 godina, ali nema vise.
super sonic... ovaj plavi lijevo
Sloboda govora. ;o))))
Melania pet banki i jos uvijek top koka, a Carey je neki derpe kad joj se izruguje onako dobroj
Ovaj Carey je bolesnik. Ili Homic, ako ne voli Melaniu
Melania je Dama i nije zasluzila ovo. Sta je trebala uradit. Nije nigdje pogrijesila niti se provalila. Meni jedna od boljih sto su imali.
Zivio JIm Carrey !!!
Kakav feminizam i bakraci. Uhljup gold digger obicni
Psi laju,karavana prolazi. Nije se usudio ranije strastveno izraziti nego sad na odlasku da se ogrebe o popularnost. Na stranu njegova karijera i dobre komedije,ali ne diraj nam u Melaniju
@MaliKorak "Nije se usudio ranije strastveno izraziti"? Ti to zezas izgleda. Ili nisi provjerio njegov twitter feed.
ne razumijem ove koji je brane,hahah,sta je radila,samo se slikala kao balvan,kontakt sa rajom ili ne daj boze djecom su bili rijetki ili nikakvi,nabaci na par sekundi osmijeh,uzas
@bosnavazda trebala je vas pitati sta ce raditi i ti je kao znas privatno i znas sta je ona radila? Krivo vam sto je zena ubjedljivo najljepsa prva dama u istoriji amerike, pa je odmah kurwa. Mozda bi vam valjala da se pokrila od glave do pete, ko vase zene.
Kralj bio i ostao
Da, za razliku od prethodnih divnih dama... I njihovih plemenitih i miroljubivih supruga. Ne kaki Jime, svega ti, bolje idi pred ogledalo i vežbaj neke nove 'smešne' face, vi'š da te nema k'o Bakira za vreme opsade...
Sebija