Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije mi jasno ovo: dobije zenska novac iz nekog fonda za ovu predstavu. Sigurno ne dobije malo novaca. I gledam slike nema 4-5 njih u publici. I to njih 4-5 su vjerovatno ona i njene kolege. Pitam se sta je svrha te predstave? Kako ona pravda sredstva? Da li se pita neko ko joj dade novac cemu to sve ako dodje tako malo publike da vidi to? Ne razumijem.
Ona organizatorka kaže da nije znala kakav će biti nastup a ovaj haman nijednu “predstavu” nije završio odjeven
Čije ovaj ,,umetnik", sto posto nije nikog iz SDA, već od ovih ,,vladajućih" kantonalnih klasa (NS, NiP, SDP). Oktobar je daleko ovo smijeniti odmah, napravit će od nas klovna.
Paćenik. Vidi mu se na faci. A i na postupcima.
Zar u Zagrebu slušaju OVO SMEĆE??? WOW!!!
Cuj frajr ga šlajfo pred publikom, ma vrhunac savremene umjetnosti. Od koga naslijedi toliki talenat 😆😆😆 Tu se ne zna konje gori, izvođač ili publika
Jel kod forte na konaku bio
Za ovog gologuzog ima para a sport u kantonu na izdisaju sram vas bilo
sve ovo i opet kazu nisu znali
ovaj po svom historijatu je za ludare a ne pozorista
Nije on nikakav umjetnik. To je safi budala
Mlohavi pimpek.
Diogen iz Sinope
Pričajte šta hoćete..lik živi od ove umjetnosti, masturbira u muzeju pred publikom 😄..a vi pred računarom nizašta..Hejtate sve živo a kad dođe oktobar ostanete kod kuće i ne glasate. Huškate na okupljanja i proteste na koje se i sami ne pojavite. Za svoi to vrijeme, bilmezi nas seru, kradu i osiromašuju..
nemam nista protiv te parade,svejedno mi je ali ako je organizator namjerno zvao tu budalu da provocira onda to ubuduce strogo zabraniti
Cim se mi ovakvim slučajevima bavimo još smo u kurcu, al ide to na bolje