Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i ovaj papcic je ko proljev dosadan ukosuljen i arogantan..smjeh baci samo kad se slika cocalic
Pa u moru svakakvih radio stanica neka i novih. Neka konkurencije, a cini mi se da ce ovaj radio biti dobar. Slusamo ga nekoliko dana. Mana bez!
Bozo kuja ugasila komentare hehe
nije kuja nego kukavica i nije iskren u onome sto radi inace bi ga bolio sta ko misli. inace ne bi svaku recenicu pocinjao sa ''Ja''.
Zna li neko od vas zašto je Božo istetovirao neka od Allahovih imena po sebi ? Neka provokacija ili ? http://saff.ba/bozo-vreco-po-tijelu-ispisao-allahova-imena-foto/
Besplatna promocija dobre stvari
lezihljebu Cocalicu radi sta korisno mlatis praznu slamu 20godina napreduj bar malo u struci ne mozes vjecito biti voditelj na radiju i box mecevima
Ja ih neki dan otkrio u autu. Muzika top, voditelji kratki, nekako mi se cini kao prvi radio koji mogu slusati svi. KISS FM je meni na broju 1.
Konacno nesto urbano i kulturno. Radio koji promovise nesto sasvim drugacije. Meni je super. Sretno ekipi, slusamo se
Tradiciju inaju i strucnjake imaju jest jednako uspjeh
plaćaju li royalties. poslaću im inspection all a mi
A čudo da nije ona napuderena pedrcina N. Murić pjevo. Mora da mu je Rasim ovih dana rasturao pakas pa nije u stanju.
možda je atmosfera bila sjajna, ali je klix fotoreporter nije uspio dočarati. ovako više liči na tehvid...