|

KISS FM Radio napravio sjajnu zabavu u Coloseum Clubu

KISS FM Radio napravio sjajnu zabavu u Coloseum Clubu
109
Klix.ba
5.12.2017. u 10:32
23
komentara
109

dijeljenja
1/12 Foto: Kemal Softić/Klix.ba
2/12 Foto: Kemal Softić/Klix.ba
3/12 Foto: Kemal Softić/Klix.ba
4/12 Foto: Kemal Softić/Klix.ba
5/12 Foto: Kemal Softić/Klix.ba
6/12 Foto: Kemal Softić/Klix.ba
7/12 Foto: Kemal Softić/Klix.ba
8/12 Foto: Kemal Softić/Klix.ba
9/12 Foto: Kemal Softić/Klix.ba
10/12 Foto: Kemal Softić/Klix.ba
11/12 Foto: Kemal Softić/Klix.ba
12/12 Foto: Kemal Softić/Klix.ba
U Coloseum Clubu u Sarajevu sinoć je održan party kojim je zvanično obilježen novi početak KISS FM Radija.
KISS FM Radio prvi put u BiH nudi jedinstvenu muzičku platformu. Na web stranici www.kissfm.ba možete pronaći pet različitih web radiostanica pa tako možete sami birati muziku i slušati ono što vi želite.

Sinoć je zvanicama, poslovnim partnerima, prijateljima i slušateljima predstavljen KISS FM Radio, a svi su uživali uz zvijezde večeri, mladog i popularnog bh. pjevača Berina Buturovića i grupu Miligram.

Atmosferu su dodatno zagrijali Dalal i Deen.

Direktor KISS FM Radija Emir Cocalić rekao je da iako svoj početak vežu za oktobar ove godine, radio već bilježi odlične rezultate.

"Mlada smo ekipa, tu smo dva mjeseca i drago mi je čuti vaše pozitivne komentare. Uspjeli smo se pozicionirati u kratkom roku,da je to skoro pa nevjerovatno. Tajna našeg uspjeha leži u činjenici da smo uz mnogo truda i priprema uspjeli okupiti najbolje ljude iz ove branše, dugo smo razmišljali i pravili naš tim. Uz KISS FM su danas najbolji radijski voditelji, producenti i dizajneri zvuka. Sa ovakvom ekipom sve je moguće. KISS FM je tu da vas informiše, zabavi i da svira sve za vaš dobar osjećaj“, dodao je Cocalić.

KISS FM Radio je jedinstvena muzička platforma u Bosni i Hercegovini, na www.kissfm.ba svako može pronaći nešto za sebe. Tako su dostupne platforme KISS FM Party, KISS FM Dance, KISS FM Caffe, KISS FM Love.
Prijavi grešku


Komentari (23)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...