Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Žalosno je to što sve kopiraju od amerike...a imaju 5K godina staru kulturu i civilizaciju.
Gdje ti zivis, znas li ti sta uopste znaci KINA?
Jest vala,ne bih ja ovu prekrsanu zemlju mijenjao za Kinu, pa oni su tako nenapredni i nazdani, a mi smo među top 5 najpoželjnijih i najugodnijih za život država na svijetu!
PANJ
Vidite braćo da je lahko ulagati u umjetnost kad se ima para. A kod nas bi se na kredit ulagalo u umjetnost, a kočile se stvari koje donose novac. Ne ide to tako nigdje. Primjer: protesti ispred skenderije, niđe veze
još malo pa će i kinesko proljeće
Muzicka umjetnost Kine? lol
@commi ĐAbe i da im je kultura milion god. stara kad' i dan-danas vlada jedan od PREVAZIĐENI I ZAOSTALI SISTEM KOJI TLAČI, GAZI I GUŠI SVAKOGA KO MISLI DRUGAČIJE I KO NIJE SPREMAN LIZATI DUPE "CENTRALI"!!! Najbolji su oni dokaz da starost jednoga naroda, kulture itd. NEMA VEZE SA INTELIGENCIJOM/NAPREDNOŠĆU ISTE!!!!
...tradicija i kulrura...svega 5000 godina stara...kad su oni imali muzičku umjetnost naši su preci toljagama barili žene...