Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KAD CUJES PJESMU Kad cujes pjesmu mrtvog pjevaca Pjevaca sa velikim slovom P Ušuti, zaustavi svoje vrijeme na minutu I, kad pjesma završi Prouci mu Fatihu Bez obzira da li se on zove Morris, Davorin ili John Elvis, Jimmy ili Otis Himzo, Zaim ili Hašim Jer jedino su se oni trudili Da te ucine sretnim Povodom smrti Morrisa Gibba, zima 2003
A kako je umro Caco
Svi su umrli kao sto su i zivjeli - b i j e d n o
cega si ti boss?mozda karine moje al\' nisi ni toga,sypcino ustaska!!!!!!!!!!!hebo ti tudjman mamu smrdljivu!!!!!!!!!
a moj komsija Saban??
a sta je sa Milosevicem ti jedan glupi novinaru
Ljudi su jednostavno umrli! I to je to!
LUDA IMENA NALAZE SE SVUDA
Zadnji put kad sam provjerio bio je na groblju :P
a ne fkt gdje je bruce lee?
@Jebim i @BOSS J***m vam majku u usta nacionalističku, primitivnu i neobrazovanu!!! Tupac je dobio ime po jednom južnoameričkom poglavici, nikakve veze nema ni sa jednom vjerom. Da taj internet što imate koristite u kakve obrazovne svrhe a ne za nacionalistička provociranja ne bi se ovako prosipali i izvaljivali ČOBANI jedni!!!
djeca do 12 godina vjeruju da je Jackson preminuo, a stariji od 12 znaju da je sve iscenirano, zna se zbog cega...
pa pogledjate i saznajte sve o ovome: http://thearrivals.blogspot.com/
Masoni! oni su ih proizveli a kada su se htjeli otrgnuti od njih uslijedilo je neizbjezno!
jel tupac bio b.a.l.i.j.a(m.u.s.l.i.m.a.n)