Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E jeste me obradovali.Sad će me ona moja natjerati da idemo i da se cijelu noć mrznem bezveze.
@zexel Sve isti pjevaci evo godinaa, KOME SU ZANIMLJIVI? dino, hari, zeljko, zdravko colic? :/
najjaci su mi ovi licemjeri.. kaze bolje da su dali narodu pare, a kad vide humanitarni broj da doniraju 2 marke padne im mrak na oci. kreni prvo od sebe pa kritikuj druge :)
Ma serem vam se na novu godinu. Hajmo 80.000 maruna, ako ne i vise, platit organizaciju doceka nove godine. Mogle su se malo marune dati sirotinji koja nema hljeba da jede, uplatit se za lijecenje ove bolesne djece, pa da i oni sretniji udju u novu godinu, sta mislite o tome bagro ?
Uzeti ce nam 100 000 maraka i reci ce: Sarajevo je top hehehehe i hvala vam ovcice moje malene
svaka mu cast
FUJ!!!!
sve stoji da je Pusenje kultni bend itd. ali je pocelo smaranje sa njima
Koncert treba biti održan na novo izgrađenom trgu preko puta Vijećnice.
Zeljko veliki umjetnik bravo🤗
rado bih popratio drugo vece ....pjesme Zabranjenog pusenja se ne zaboravljaju...80.000 km ce se vec namiriti i zaraditi , ako su samo to troskovi...sto prosto sumnjam
Znate li koje je naj bolje dvokomponentno ljepilo na svijetu?? Opanak i asvalt. E takvih je najvise ovde i njima treba udovoljiti. Zbog njig su guzve petkom na izlazimu iz grada jer su krenuli na vikendice. Napraviti cevljanovice na trgu bih za novu neka slusaju cinge cange kada je vec zeljko bezze. Uffff kako mi se gadite.
@Batlak10 Sarajevo odavno nema publiku za pjevace iz pop muzike.
Ma to je nas skaka Matirao u jednom potezu difovce Muzura i Dinu koji nisu htjeli nikakvu proslavu nove godine.
to je sve glupost
Željko za Novu i Zabranjeno dan poslije.....Dobra ekipa, dobar odabir.
Bolje i on nego mat Hari
Hoćemo Dubiozu kolektiv!