"Budi drug, proširi krug"
133

Jameson u Sarajevu priredio event godine: Najbolji irski whiskey pokazao zašto je bez premca

Jameson u Sarajevu priredio event godine
Jameson u Sarajevu priredio event godine
Da je ovo neki izvještaj sa nogometne utakmice, napisali bismo da smo već u martu vidjeli gol sezone. Ovako ćemo reći da smo već u martu vidjeli event godine.

Pitate se kako je to moguće, a odgovor je veoma jednostavan - reditelj je bio niko drugi nego gospodin John Jameson. Najbolji irski whiskey predstavio se sarajevskoj publici u nevjerovatnom izdanju, kreirajući event za više od 400 osoba na još nevjerovatnijoj lokaciji.

Posljednjih 15-ak dana vladala je prava pomama za pozivnicama, tražilo se mjesto više i svi su se pitali koja je to tajna lokacija na kojoj nas očekuje vrhunska zabava. Stvorio se nevjerovatan buzz oko događaja, pa su tako društvene mreže preplavili brojni komentari, telefoni su zvonili po cijele dane, i to sve zbog pozivnice više.

Mistika je zadržana do u sami suton, a nakon što su pozivnice podijeljene, sretnici koji su došli do njih su skeniranjem QR koda saznali gdje ih čekamo. Izbor lokacije pao je na mjesto kojem se malo ko mogao nadati - u atomskom skloništu na Ciglanama, pa je i naziv eventa Jameson Happy Shelter u potpunosti dobio smisao. Logistički izuzetno zahtjevna lokacija opravdala je sva očekivanja, a domaćini i organizatori vodili su brigu i do najsitnijih detalja.

Jameson u Sarajevu priredio event godine
Jameson u Sarajevu priredio event godine

Atomsko sklonište poprimilo je u subotu novi izgled i djelovalo je kao da se u njemu svakodnevno dešavaju određene aktivnosti. Mnogobrojni posjetitelji uvjerili su se u obećanja data u najavi, a nakon što su prošli prvih 100 metara ulaznog tunela, uvjerili su se i u to zašto je parola eventa bila Safe Place For A Great Party.

Prvo ih je svojim ritmovima dobro zagrijao DJ Soul, a zatim ih je rasplesao genijalni splistski sastav NoA, koji je poprimio brojne simpatije uvijek zahtjevne sarajevske publike. Naši gosti su i ovog puta pokazali kako su punokrvni partijaneri, stvorivši nenadmašnu atmosferu, a sve na krilima najboljeg irskog whiskeyja.

Zaista je teško izdvojiti najbolji dio sadržaja, a sve je dodatno začinjeno sa gastro i barber kutkom, te interaktivnim igrama kroz koje su sklopljena nova i obnovljena brojna stara prijateljstva. Uostalom, poruka koja je pratila cijelu ovu priču bila je "budi drug, proširi krug". Misija uspješno obavljena!

Jameson u Sarajevu priredio event godine
Jameson u Sarajevu priredio event godine

Ako ste bili na zabavi, znate o čemu je riječ, a ukoliko ste, nažalost, propustili event, kroz galeriju fotografija i snimak imate priliku da se uvjerite u sve navedeno.

I, još jedna stvar, poznavajući Johna Jamesona, uvijek spremnog za dobar provod, ne sumnjamo kako na umu već ima novu lokaciju za svoj sljedeći event i stoga ne propustite da ga zapratite na njihovom profilu kako biste na vrijeme saznali šta vas očekuje.

Vaš John Jameson. Budi drug, proširi krug.