Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
oplako sam, HAHAHAHAHAHAHHA
Jadan ovaj D.J. ovdje se raspravlja o imenu jezera hahahahaha
Modrac je Lukavacki prije svega jer je Opstina Lukavac a ne opstina Tuzla....Uvijek je pripadalo Lukavcu....ko kaze da nije Lukavacko to je samo ljubomora i masta xD P.S. Normalno da nema veze da li se nalazi blizu modrac po kome je dobilo ili ne ime jezero.....kako je modrac tuzlanski tako je i panonsko lukavacko.....POZZZ
ma kakav on, DJ Dax je najjaci Dj u Tuzlanskom kantonu, sta ce nam stranci
Nema taj D.J. saMse tamo jer istu noc gostuje Sinan u Plazi
A ni Lukavac ni Tuzla nemaju direktan pristup jezeru. Cak ni selo Modrac po kojem je dobio ime nije na jezeru. Sericko, Poljicko, Prokosovicko, Prilucko, Kiseljacko, bi bilo lgicnije jer ta sela imaju obalu na jezeru. A najlogicnije bi bilo da su ga nazvali Sprecansko jer nastaje od rijeke Sprece. Ali eto ko je nas \"seljake\" pitao.
Nije tuzlansko nego LUKAVACKO jezero Modrac! Je.b.o. vam tuzla terma