Heineken Music Summer 2012
0

James Zabiela u klubu Thriller na jezeru Modrac

Klix.ba
Brojni muzički događaji obilježit će ovo ljeto kao Heineken Music ljeto. Večeras, 28. juna, će na tuzlanskom jezeru Modrac u klubu Thriller nastupit svjetski poznat DJ James Zabiela, jedan od najvećih DJ-eva današnjice.

Poznat po svojim setovima u kojima pušta sve, od najtoplijih ambijentalnih pjesama do dirty acid house i techno trackova, Zabiela na jezero Modrac donosi i energiju Ibize i najboljih ljetnih zabava.

James Zabiela je nastupao na najvećim svjetskim festivalima i u najpoznatijim klubovima na planeti. Iza sebe ima i bogatu diskografiju, koja datira od 2002. godine, i čuvene remikse za velika imena kao što su Ladytron, Radiohead, Rennie Foster, Sasha i mnogi drugi. Upravo njegov dolazak u Tuzlu, najbolje će označiti Heineken Music Summer 2012 tokom kojeg će svi ljubitelji vrhunske muzike moći čuti najbolje DJ-eve i bendove.

Brojni koncerti su pred nama, a možete i osovjiti put na Big Beach spektakl sa Carlom Coxom na plaži Zrće i put na veliki party na splitskoj rivi sa Davidom Moralesom i Sebastianom Ingrossom.

Više informacija i kalendar Heineken Music Summer pogledajte na Facebook stranici.