Komentari (624)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja samo zelim svakom muskarcu da u zivotu ima zenu koja ce se prema njemu ponasati isto kao sto se on prema njoj ponasa. Identicno! Eto. Znaci, samo po zasluzi, i nikako drugacije.
Jbg Žene, moraćete promjeniti evolucioni tok, ovako u svemu vidite na vašu kritiku da je problem muškarca.
Naty to bi bilo oke da vi normalne muškarce ne zajašete i ne davite svojim zahtjevima i nezadovoljstvom
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Znamo svi kakvo je stanje bilo društvu dok je zena bila zatvorena u kući, muzevi su hodali, ku*vali se i opijali dok je jadna žena sjedila kući, trpila nasilje i šutila jer nije imala gdje, bez posla i novaca. Sada žene neće da trpe smeće od ljudi pa vam teško je li? Sta su sve pretrpjele za slobodu. Sram i stid da te bude i Boga a i svake izgovorene riječi.
Ah jeste se usrećile sad vam isto samo još radite za oboje dok oni isto rade pa i kad se razvedede opet vama djeca pa ne vidite ni sunca ni mejseca.Iz eskrema u ekstrem.Al neka drago mi je tražile ravnopravnost i dobile je.Crnčite i radite za bolje niste.
Neznam sta ste zinuli toliko, covjek samo prenosi sunnet naseg Poslanika Muhameda A.S. i ono sto pise i Hadisima. Nije vam niko kriv sto prvi put u zivotu cujete ovo, do sad ste trebali procitat i Kur’an i Hadise, imali ste pola zivota da procitate dvije knjige. Al hajd nema veze, mozda ste imali prece; slusat sevdalinke, locit pivo i guzit se.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Elvedin Pezić kao srednjoškolac 1992 god. se priključuje Armiji BiH i brani BiH do 1995 god. Kraj, tačka, završena stvar.
Joj ovaj mi debil ide na nerve. Shere k'o grlica
100 % u pravu!
Neznam sta ste zinuli toliko, covjek samo prenosi sunnet naseg Poslanika Muhameda A.S. i ono sto pise i Hadisima. Nije vam niko kriv sto prvi put u zivotu cujete ovo, do sad ste trebali procitat i Kur’an i Hadise, imali ste pola zivota da procitate dvije knjige. Al hajd nema veze, mozda ste imali prece; slusat sevdalinke, locit pivo i guzit se.
Neznam sta ste zinuli toliko, covjek samo prenosi sunnet naseg Poslanika Muhameda A.S. i ono sto pise i Hadisima. Nije vam niko kriv sto prvi put u zivotu cujete ovo, do sad ste trebali procitat i Kur’an i Hadise, imali ste pola zivota da procitate dvije knjige.
Sve je to ljubomora. Da se tako ne ponašaju ne bi ni jedan od njih imao ženu!! Koja bi imalo pametna otišla za ovake tokmake. Nego na silu se žene i onda im ne gine zatvor u kući . To je apsolutno silovanje žena . I to oni nama propagiraju na zapadu. Ja bi ove jareće bradice u zemlju zakopao do glave i ženama podijelio kamenice. Ostalo se zna.
Daije moraju prvo da se edukuju za javni diskurs. Ako znaju da su postali zapaženi na društvenim mrežama onda moraju da znaju kako se treba ponašati u javnom diskursu, javnost ne poznaje dovoljno islamske nauke i zbog toga se vode bezkonačne rasprave. Sa druge strane isto tako ja važno da svaki daija govori u svoje ime to što misli, javno piše i govori a ne u ime islama.
Islamskom predavaču Elvedinu Peziću nije mjesto u BiH! Njega i sve ovakve prodavace magle treba protjerati u Siriju ili u neku od drzava u kojima ce se osjecati kao kod kuce! Ovo je sve Bakirovo maslo!
'Ta ce zemsko. Ja sam svoju svezo na lanac isto ko i Pujdu mi
Davno ja pišem da bez šerijata Bosna ne može. Samo može na 18 posto.
ovog prate cia, dia, nsa, fbi, osa, sipa, mosad, aman, shin bet, lahav 433, ias, psia, nsi, cgso, sis, gia, anb, bsi, mi, cdi, jscu, dini, gip, sova, bia, vba, j-2, esc, sbu, mi5, sis/mi6, gchq, KoFiu, kisa, psia, oghab2, raw, e division, supo i jos njih 206!
Čupavi zašto svaki Bošnjo i svaki bosanac i hercegovac, svaki muslim i svaki migrant i turčin trči na zapad grabi na zapad leti u papučama u cipelama autima avionima bježe na zapad
E moj peziću hebem li te u mozak retardirani. Mrš iz Bosne.
Ovaj Pezic je ruglo za kojim ide omladina pretvarajuci se u hodajuce ekstemiste i neznalice... Roditelji pazite!
ovakvim budalama zena je samo predmet da se njih ista pita mi bi zivjeli u kamenom dobu