Informacije u kućici Destination Sarajevo Welcoming Center

Informacije u kućici Destination Sarajevo Welcoming Center
0
Klix.ba
10.1.2015. u 15:36
0
komentara
0

dijeljenja
Informacije u kućici Destination Sarajevo Welcoming Center Foto: Anadolija
Bogatoj ponudi 4. Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa doprinosi i kućica Destination Sarajevo Welcoming Center.
U ovoj kućici, kojom rukovodi Sarajevo Navigator, posjetitelji Marketa mogu dobiti informacije o svim sadržajima na Marketu, a tu se preuzimaju i fottografije djece koja su se slikala sa Djeda Mrazom.

Također, kod osoblja ove kućice turisti se mogu informisati o svim zanimljivostima koje im nudi destinacija Sarajevo, kao i o ponudi članova Destination Sarajevo Partners Cluba, grupe lokalnih biznisa koja aktivno radi na promociji destinacije Sarajevo, a koju koordinira Sarajevo Navigator putem svog web portala www.sarajevo.travel

Izlagači na Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu svoje proizvode i usluge u sklopu izložbeno-prodajnih kućica nude posjetiteljima svakog dana od 10 do 22 sata.

Coca-Cola Sarajevo Holiday Market zajednička je aktivnost UG Zona unaprijeđenog poslovanja - ZUP Baščaršija i Fondacije Sarajevo Navigator, nastala pod okriljem USAID – Sida Firma Projecta, u sklopu kojeg su i ZUP Baščaršija i Sarajevo Navigator koordinatori lanca vrijednosti.

Ovogodišnji Coca-Cola Sarajevo Holiday Market dio je projekta “PHOENIX – Kultura za budućnost”, kojeg finansira EU a realizuju Općina Stari Grad Sarajevo, Zona unaprijeđenog poslovanja (ZUP) Baščaršija i Fondacija Sarajevo Navigator.

Projekat “PHOENIX – Kultura za budućnost ” dio je programa “Sarajevo 2014” kojeg finansira EU u okviru obilježavanja stote godišnjice početka Prvog svjetskog rata, s ciljem da se iz Sarajeva širom svijeta pošalje poruka mira, pomirenja i solidarnosti.

Više informacija o Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu možete saznati putem Facebook profila Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa-
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.