Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj sta vam je Zagreb dao ukrase koji su kod nas bili prije neznam koliko godina? Sjecam se tih licitarskih srca jer sam bio sretan kada su ih napokon maknuli....katastrofa su bolje da ih niste uzeli.Zagreb je unazad par godina okicen bas lijepo i cijeli centar je okicen a ne samo glavni trgovi.....sta ces ima se para,dugovi rastu, a ono sto ne treba se poklanja
Pa sta je covjek rekao pogresno ? Svaka cast na komentaru, izvini sto ovi moji su"gradjani" ne znaju sta je realnost!
...to se postavi onaj sator...sve fino...al da se i u satoru za jednu kafu il kuhano vino mora rezervisati sto je van svake pameti i bolest ovih nasih krajeva za bitnoscu kroz rezervacije!