Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepa stvar,vi sto kritikujete bolje se pomaknite i pomozite nekom.
BRAVO
na 12. slici Dalibor Bošnjak, jedan iz redakcije Klix-a :))) Veoma fin momak, ali su mu kolege karrrrina
ovaj ćelo
Licno nikad ne bih trazila da mi neko objavi ime ako sam nesto negdje donirala, ove firme sa prilogom od 300 ili 500 km je li vas stid?
ISTINA JE DA UBICE ZNAJU U MUPU KS, ALI SUTE JER ZAPRIJECENO DA CE BITI JOS MRTVI GLAVA U POLICIJI AKO SE ISTINA RAZAZNA. OVO JE 100% TACNA INFO, NEKI DAN CUO SAM LICNO OD COVJEKA KOJI JE U ISTRAZI
Nemam rijeci... Sve isto se moglo uraditi na mnogo drugi nacin. Ovakav nacin prikupljanja je nigdje veze
Mogla se ista ova humanitarna pomoc skupiti i bez bilo kakve kupovine, ali eto... Kod nas je jako tesko dati marku nekome za pomoc ali zato nije 4 km za pivu. Eto na sta smo spali!
Zalosno je da se kupovinom alkohola i opijanjem skuplja pomoc. Ocito da je teako dati marku bez da dobijes nesto za uzvrat.
a budalaštine braćo mila....
Bitan je Osim na festi
da je proslo bez ovoga , niko ne bi rekao nista ...sad kad je nesta ucinjeno da se pomogne , uvijek ima pametnih da daju "pametne" komentare ...Aferim !
Ima li slika da ne stoje usiljeno sa nekim kosim pogledima
Poguraj druge , da bi pogurao sebe. Sve se vrti u krug. KO cijeli Univerzum, zasto bi bilo drugacije u ljudi? Samo tako i moze. I u dobru i u zlu. Jedni drugima uvijek na usluzi u dobru.
"partyjem" M.N. Imate li lektora? Ovo nije gramaticka greska, vec nepoznavanje pravopisa.
Bravo.........👍