Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma jebat ih.. trebalo bi izgleda po default-u da dobiju samo zato što su crni.. ne postoje trenutno veći rasisti od američkih crnaca. ako imaš koga preko 'bare' pitaj, pa ćeš čuti šta rade i kako se ponašaju..
Najzalosnije je sto crna rasa, sebe sama naziva pogrdnim nazivom "nigger", a spominju rasizam. Leonardo Di Caprio je bijelac, pa je gubio redovno Oskara od drugog bijelca, pa sad na koji nacin treba i on izrazit svoje nezadovoljstvo? Mozda treba biti jos vise bijel? Crnci danas dominiraju u svim sferama, sto se tice filma tu su malom deficitu, no i to nije razlog da se bune, poenta je samo sto nekad biraju pogresne filmove!
crnačka posla..
sta treba da znaci ovo "crnacka" ?
@iphone6 ma jebat ih.. trebalo bi izgleda po default-u da dobiju samo zato što su crni.. ne postoje trenutno veći rasisti od američkih crnaca. ako imaš koga preko 'bare' pitaj, pa ćeš čuti šta rade i kako se ponašaju..
Ovo je rasizam.
Najveca nepravda bila je kada Morgan Freeman nije dobio oskara za Iskupljenje u Shavsheku.
najveća nepravda je što edward norton, christian bale, tom hardy i slični nemaju oskara, bolji su glumci od freemana za 5 klasa... freeman je najbolji narator u holivudu koji je kao glumac odličan za specifične uloge koje mu leže, poput Shawshank Redemption-a, ali to je to što se njega tiče... oh, da, on je i crnac, pa ga treba s vremena na vrijeme negdje ugurati...
@edinho234f to nisam znao, ovim putem se javno želim ispričati
PRIKAŽI ODGOVORE (2)