magazin
0

Holiday Market: Nakon After Work Partyja nastupa bend Sunday Stories

Klix.ba
Šesti dan Coca – Cola Sarajevo Holiday Marketa ponudio je mnoštvo zanimljivih sadržaja.

Posjetitelji su i jučer uživali u bogatoj ponudi zakupaca kućica na Trgu Oslobođenja – Alija Izetbegović i Trgu djece Sarajeva ispred BBI centra, dok su najmlađi kroz igru i učenje imali nezaboravne trenutke u Hypo zabavnom parku i Argeta Junior Play.

Svi prisutni u PAN Winter Pubu nakon After Work Partyja, gdje svakodnevno nastupa Duo Undergrounderi i DJ Haringa, uživali su u nastupu grupe Blavors, a na BH Telecom ULTRA Stage-u prisutne su zabavili članovi Aka_demije Pink.

Večeras će u PAN Winter Pubu nakon After Work Partyja nastupiti sarajevski jazz & blues bend Sunday Stories, dok će na BH Telecom ULTRA Stageu od 20 biti organiziran Party ULTRA Night '80-te.

Coca-Cola Sarajevo Holiday Market zajednička je aktivnost UG ZUP Baščaršija i Fondacije Sarajevo Navigator, nastala pod okriljem USAID-a.

Ovogodišnji Coca-Cola Sarajevo Holiday Market dio je projekta “PHOENIX – Kultura za budućnost”, kojeg finansira EU, a realizuju Općina Stari Grad Sarajevo, Zona unaprijeđenog poslovanja (ZUP) Baščaršija i Fondacija Sarajevo Navigator.

Projekat “PHOENIX – Kultura za budućnost” dio je programa “Sarajevo 2014” kojeg finansira EU u okviru obilježavanja stote godišnjice početka Prvog svjetskog rata, s ciljem da se iz Sarajeva širom svijeta pošalje poruka mira, pomirenja i solidarnosti.