magazin
11

Tamburaški orkestar Artis u PAN Winter Pubu

Klix.ba
Sedmi dan Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa protekao je u prazničkom duhu, uz puno radosti i veselja.

Najmlađi su kroz igru i učenje uživali u Hypo zabavnom parku i Argeta Junior Play House, dok su oni nešto stariji uživali u bogatoj ponudi zakupaca kućica na Trgu Oslobođenja – Alija Izetbegović i Trgu djece Sarajeva ispred BBI centra. Svi prisutni u PAN Winter Pubu nakon After Work Partyija, u sklopu kojeg svakodnevno nastupa Duo Undergrounderi i DJ Haringa, uživali su u nastupu grupe Sunday Stories, dok je na BH Telecom ULTRA Stageu održan party ULTRA Night '80.

Večeras će se za dobru atmosferu u PAN Winter Pubu nakon After Work Partyija pobrinuti tamburaški orkestar Artis , dok će na BH Telecom ULTRA Stageu u 20 sati nastupiti bend 100%.

Coca-Cola Sarajevo Holiday Market zajednička je aktivnost UG ZUP Baščaršija i Fondacije Sarajevo Navigator, nastala pod okriljem USAID-a.

Ovogodišnji Coca-Cola Sarajevo Holiday Market dio je projekta “PHOENIX – Kultura za budućnost”, kojeg finansira EU, a realizuju Općina Stari Grad Sarajevo, Zona unaprijeđenog poslovanja (ZUP) Baščaršija i Fondacija Sarajevo Navigator.

Projekat “PHOENIX – Kultura za budućnost” dio je programa “Sarajevo 2014” kojeg finansira EU u okviru obilježavanja stote godišnjice početka Prvog svjetskog rata, s ciljem da se iz Sarajeva širom svijeta pošalje poruka mira, pomirenja i solidarnosti.