|

Coca-Cola Sarajevo Holiday Market: U PAN Winter Pubu nastupa grupa Blavors

Coca-Cola Sarajevo Holiday Market: U PAN Winter Pubu nastupa grupa Blavors
21
Klix.ba
28.12.2015. u 11:00
3
komentara
21

dijeljenja
Coca-Cola Sarajevo Holiday Market: U PAN Winter Pubu nastupa grupa Blavors
Na Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu, koji se u Sarajevu održava od 9. decembra / prosinca 2015. do 14. januara / siječnja 2016., i jučer je bilo veoma zanimljivo.
Posjetitelji su imali priliku uživati u bogatoj ponudi zakupaca kućica na Trgu Oslobođenja – Alija Izetbegović i Trgu djece Sarajeva, a najmlađi su se mogli družiti i igrati u Hypo zabavnom parku i besplatnoj igraonici Argeta Junior Play House.

Mališani su doživjeli nezaboravne trenutke i u Coca-Cola selu Djeda Mraza, gdje radnim danima od 16 do 20 sati, a vikendom od 12 do 14 i od 16 do 21 sat u Coca-Cola kućici Djeda Mraza djecu i njihove roditelje dočekuju Djeda Mraz, vilenjak i fotograf.

U PAN Winter Pubu nakon After Work Party-ija, u sklopu kojeg svakodnevno nastupa Duo Undergrounderi i DJ Haringa, nastupio je Selam Tufekčić Trio, dok je sa BH Telecom ULTRA Stage-a prisutne zabavio bend 100%.

Večeras će u PAN Winter Pubu za dobru atmosferu nakon After Work Party-ija biti zadužena grupa Blavors, dok će na BH Telecom ULTRA Stageu od 20 sati nastupiti bend J.O.K.S.

Coca-Cola Sarajevo Holiday Market zajednička je aktivnost UG ZUP Baščaršija i Fondacije Sarajevo Navigator, nastala pod okriljem USAID-a.

Ovogodišnji Coca-Cola Sarajevo Holiday Market dio je projekta “PHOENIX – Kultura za budućnost”, kojeg finansira EU, a realizuju Općina Stari Grad Sarajevo, Zona unaprijeđenog poslovanja (ZUP) Baščaršija i Fondacija Sarajevo Navigator.

Projekat “PHOENIX – Kultura za budućnost” dio je programa “Sarajevo 2014” kojeg finansira EU u okviru obilježavanja stote godišnjice početka Prvog svjetskog rata, s ciljem da se iz Sarajeva širom svijeta pošalje poruka mira, pomirenja i solidarnosti.
Prijavi grešku


Komentari (3)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...