Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde Bgti, mi bi ovdje izdominirali. Em nemamo šta jesti, em živimo s međedima, em se evo smrzosmo. Bošnjo bi ubo nagradu garant!!!
Ne mozete... nema tamo džamije...
@samotrpaj 'ta to ti lupetaš klocu?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Mozemo li kako Bakira, Dodu, Fahru, Covica i Ivanica u taj show prijaviti???
oni se vec nalaze u show-u ! nadrealnom
@mirrorce :))) Joj kako bi ja njih na Sibir poslala, samo da ih ne gledam i ne slusam da budu sto dalje, to bolje... Jutro ogledalce, nadam se da si mi dobro... Ima li zime kod tebe??
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Finale se odrzava u Bosni
Ruje treniraju za After Armagedon.
Drugim rijecima.. The Hunger Games. Samo da se picnu medjusobno ubijati...
trenutno... najbolesniji reality je onaj koji se dešava u Siriji i teško da iko može namašiti bolest koja tamo vlada...
Jbg opet ne mogu uzeti gledanost PAROVIMA.Onoj kucerini u parovima kirija placena 134 godina unaprijed :D
Nece oni izdrzat ni deset dana kamoli devet mjeseci,pjevace ono onu narodnu"noci u sibiru".😁😁😁😁😁😁😁
što se naši ne prijaviš.. (političari)... E to bi bilo lud zbunjen a možda normalan 😂
Jesu li Halida Muslimovica izabrali? I on se prijavio ovdje
Milojko prijavi se povedi i kirbasa😂
Zmaj bi podavio vukove🐲😂😂😂
Mi u BiH tako zivimo preko 20 godina..
Možda ti živiš tako, nemoj govorit i vrijedjat nas ostale... Ja nedam da neko prica tako lose protiv moje domovine i stvaranja mojih djedova.. Uvijek može bolje ali mi nismo stoka da tako pricas da bi dobio par lajkova jer takvi stavovi prave vecu stetu nego korist pametan ce to razumjeti. Bice dislajkova ali i onih sto me razumiju. poz
@HTC Ja ne pisem lave da bi dobio lajkove, ja sam ti zivio odlicno dok nije bilo ni fejsbuka ni lajkova:))..Pisem kako zivi vecina,a licno mi je drago od srca ako ti lijepo zivis..Svako dobro👍
Nije to ništa, Bošnjo evo.. Šalim se.
Samo nakaradni kuroslavci mogu nešto ovako smisliti
Moglo se i predpostaviti da ce ovako nesto postati stvarnost. Siguran sam da ce imati veliku gledanost, i ja bih prvi gledao iskren da budem. Ali da je bolest, jeste. Ljudi su spremni na sve pa cak i riskirati glavu za novac, nazalost.