magazin
2

Heineken Summer Lounge priprema još jedan nezaboravan vikend

Klix.ba
Popularna "Bašta" na platou Skenderije je tokom augusta za mnoge goste bilo mjesto za provod koji će se još dugo pamtiti. Za vrijeme SFF-a Heineken Summer Lounge je iz noći u noć pružao jedinstvenu zabavu koja je mamila kako Sarajlije tako i turiste koji su tražili više od uobičajene ponude grada Sarajeva.

"Bašta" je zaslužna i za oživljavanje platoa Skenderije kojim je svakodnevno prolazilo stotine mladih ljudi koji su dolazili, plesali i širili dobro raspoloženje.

Za odličnu atmosferu i muziku u Heineken Summer Lounge su ovog ljeta bili zaduženi Sevdah Baby, Perpetuum Mobile Band, Groovyman, Loco Baby, Miss Kay Dee, Baggi Begovic, Petar Dundov, Dizzy Dee, DJ Bendzamin, Alexander de Funk, RUB A DUB, Aki the Drum, Marlon Martinez i Lana Hamza, a nasmijana lica gostiju i ples kojeg ni kiša nije mogla zaustaviti su bili dokaz uspješnosti.

Sa posljednjim vikendom u augustu (29.08. i 30.08.) Heineken Summer Lounge svoje goste poziva na zatvaranje sezone 2014. Dizzy Dee, Aki the Drum (percussion) i Lana Hamza (vocal) pobrinut će se daprirede još jedan plesni vikend na otvorenom.

Vrata "Bašte" se otvaraju u 21:00 sat a sve do 23:00 sata je happy hour sa promotivnim cijenama pića: Heineken 2 KM, tequila 1 KM, kokteli 5 KM.