Muzika
13

Mjesto najboljeg ljetnjeg provoda - Heineken Lounge Bar

Popularna sarajevska bašta i ove godine je otvorila svoja vrata za sve posjetioce željne dobre muzike i noćnog provoda u našem glavnom gradu.

Već petu godinu zaredom, Lounge Bar ponosno nosi epitet najvećeg ljetnog muzičkog događaja u Sarajevu pa tako i ove godine provod na otvorenom neće izostati.

Od ove godine sve je u znaku brenda Heineken koji je i generalni sponzor manifestacije a dodatno su program podržali Red Bull, Sarajevski kiseljak i Jana.

Od 1. augusta Heineken Lounge Bar je počeo sa radom i trajat će sve do kraja mjeseca, tačnije 31.8. ove godine.

Ulaz je moguć uz pozivnice koje možete nabaviti kod osoblja u Baru kao i kod naših sponzora putem njihovih promocija u gradu i tržnim centrima.

Večeras imate priliku uživati uz zvuke Loco Baby-a, jedne od najpoznatijih ženskih dj-eva u region. Njena muzika je kombinacija tech house I vocal house. Nastupala je rame uz rame sa Markom Nastićem, Loci Dice, Christian Varelom I mnogim drugim. Publika je mogla uživati u njenin nastupima I na mnogim muzičkim festivalima poput Exit Festa.

Pored Loco Baby večeras u Heineken Summer Lounge nastupit će I Saša Savić aka Rub A Dub, mladi dj i producent. O njegovoj perspektivi najbolje svjedoči produkcijska saradnja sa mnogim dj-evima poput Carole, Umeka, Joris Vorna itd.

Sve ljubitelje elektronske muzike očekuje dobar provod uz nastupe mnošto domaćih, regionlanih i internacionalnih DJ-eva dok za dane SFF-a organizatori pripremaju mnoštvo iznenađenja."