Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glupsoni, uredu je čuvati okolinu ali ne pravite od ovog katastrofu. Da se imalo obrazuju znali bi da zalihe oksigena na Zemlji ne dolaze od drveća, već od okeana. A na stranu ta priča da je Zemlja danas "zelenija" nego u prošlosti.
dajte svi po 100mil i nek se nabave sredstva za gasenje pozara...
To su sve njihove glavešine krive samo što se kriju sad kao nismo mi. A jok vatra je planula onako sama od sebe.
Mene ovaj brazilski predsjednik podsjeća na naše političare, mutan mi je lik skroz.
@leksaurin 10. Tacno vala i mene podsjeca. Covjek hoce da spali svu sumu radi neke svoje koriisti. A sta ce biti sa narodom kojo tamo zivi, zivotinjama koje mogu da opstanu samo u prasumi i biljkama koje su zaista rijetke, a upotrebljavaju se kao lijek?! Sve samo da stavi sebi u djep. Kakav li je njegov um ?!
Sve sami intelektualci.