Komentari (165)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Silovanja ne zastarjevaju...incesti silovanja ..samo treba prijaviti....i 15 godina ce on biti silovan .....
Zene ne stidite se i budite hrabre.. Za Ponizenje koje vam je naneseno moraju da odgovaraju oni koji su ga nanijeli...
Vidi se po komentarima, koliko je bolesnih umova među nama. Samo što se boje zakona, pa ne sprovode svoje pomisli, ali ipak staju u odbranu istomišljenika koji se usudio pomisli sprovoditi u djelo.
Srbijo, kad ćete početi pričati o genocidu u BiH koji je uključio silovanja hiljada žena od strane takvih miroslava i aleksića?
Kome reci? Kad reci? Kad evo zene nailaze na osude i pitanja zasto sad !? Zar ima veze kad je prijavila, tim jos gore sto je sutila i trpila sve ove godine Gospodo, pomislite na vase majke, sestre ili kcerke! Nedaj Boze nikome!!!
Vidjela žaba da se konji potkivaju u Holivudu pa i ona digla nogu.
Ovo je treci clanak koji citam o silovanju. Silovanja treba sprijeciti ali takodjer treba sprijeciti i lazne optuzbe od strane zena. Npr desila se situacija gdje je muskarac proveo 15 god u zatvoru radi navodnog silovanja vuse zena, nakon nekoliko godina priznale su da su lagale iz nekih glupih razloga te nisu bile kaznjene
@gooUser1566950915 i ti malo mastas o tome jelda?
Da je silovana ne bi ona tek tako na tv izasla i pricala o tome ko da je neko lizalo ukro, to su traume koje psihicki fizicki covjeka unista oporavak takvih traumi zna trajati godinama, tako da mislim da je fake al haj ti dokazi zensko je uvijek u pravu
znaci, ako zena kaze da je silovana, po automatizmu znaci da nije, jer da jest sjedila bi kuci i plakala? znas, postoje zene, koje sebe ne gledaju kroz tudje oci, vec samo svoje, a takve mogu da prezive sve.
@aaa zasto cekaju tako dugo da prijave silovanje ,nego mu dale iz svojih nekakvih interesa ,ja joj ne vjerujem
To se desilo prije 10 godina tek sad ga prijavila , malo cudno
Ovakvih je puno drustvo....
Obratite pažnju koliko je prikrivenih silovatelja među komentatorima.
@gooUser1609968140 svaki koji "opravdava" ove postupke.
Masa je profesora i na nasim fakultetima koji indirektno seksualno uznemiravaju studentice, ja sam par puta bio svjedok, ali kome ga prijaviti kad su svi uvezani i imaju konekcije
@Nelsson529 porodici studentice, nekim mnogo jakim grdosijama da mu kosti slome, ... 😊
@Ki Seljak sto je najgore neke studentice zarad ocjene pristaju na to, a ove starkelje se jos vise uspale, fuj sve u svemu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo hapsiti pedofile.
Sramota! Koliko smo mi zatupljen narod. Kakve veze ima kad ga je prijavila, ona je i poslije 20 godina SILOVANA! Zato nam se to i desava svaki dan sve vise i vise. Ne do Bog nikom takvu strahotu i da citav zivot mora zivjeti s tom cinjenicom.
Mozda bih i posumnjala da laže da je ona jedina koja je to izjavila. Ali od jucer se pojavilo jos deset djevojaka koje su zbog nje, ZBOG NJE, skupile hrabrost i konacno priznale sta im se desavalo! Jel vi mislite da su djevojcice od 16/17 godine spremne psihicki na seksulano zlostavljanje!? One to mogu i trebaju prijaviti samo kad osjete da su spremne na to, ni minutu, ni sekundu poslije.
Monstruma treba objesiti.
odrezati mu čunu mamu jbo pedofilsku