Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma haj više odje6ite kad god nas neki kreten spomene nama se digne ko da smo najjača država na svijetu a svi smo redom kretencine
digne li se tebi?
@CheshireCat na tebe
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Makedonija i komšije: Grčka - priznaje naciju ne priznaje drzavu Makedoniju Bugarska - priznaje drzavu, ali ne priznaje jezik i naciju (djelimicno) Srbija - priznaje drzavu, naciju i jezik, ali ne priznaje makedonsku pravoslavnu crkvu Albanija - priznaje drzavu, jezik, naciju, pravoslavnu crkvu, ali ne priznaje granice sa Makedonijom (koje ruku na srce podsjecaju na kolonijalne granice po Africi ili Aziji). Kosovo - sve priznaje A mi milsimo da mi imamo najgore komšije :))))
@Zilot slažem se svakako; na žalost i crnogorska pravoslavna crkva muku muči sa priznavanjem, ali opet ovo je Balkan i ovdje mnogi ne mogu da se pomire sa činjenicama da jedan narod ima pravo na sve svoje, a da pri tome ne vrijeđa druge. To su valjda osnovna ljudska prava.
@Zilot Ako nisi procitao Deklaraciju o ljudskim pravima kako mozes uopste pricati o tome. http://www.ohchr.org/EN/UDHR/Documents/UDHR_Translations/eng.pdf Ne radi se ovdje o priznavanju ratnih zločina,nego o tome da covjek moze vjerovati u sta hoce a da pri tome ne vrijeda druge i za to mu ne treba nicija dozvola.Sa takvim stavom "kakva ljudska prava" se u mnogim razvijenim zemljama dobije prekrsajna prijava pa i zatvor, a nisam bas siguran da si ikad bio igdje van Balkana.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
lijep članak za napaljivanje. staviš malo jednog, malo drugog i žlicu vegete.
Zaboli me za RS HRHB I BABINU KRAJINU moja BiH je od Tuzle do Sarajeva
tvoja BiH je n traktoru
Sakam Makedonke....
prva zemlja koja je priznala BiH je bila bugarska
RS, Dodik 49% HRHB, Čović 27,3% BOKO HARAM, Bakir 18,7% (Od tih 18,7% Arapi uzeli još 4%) KRAJINA, Babo 5%
i skoro svi vozdovi i dzenerali u hagu za ratne zlocine. cestitam ;D
"Guys, it's the Balkans, Europe' s most dysfunctional family"....
ja se sjećam samo da je vruće ko ljeti u trezoru
MAKEDONIJA I BOSNA I HERCEGOVINA DRAGE PRIJATELJSKE ZEMLJE! MALEDONCI I BOSNJACI VJECITA SLAVENSKA BRACA!!! OD svih susjeda i ex su zemalja, najvise volimo Makedoniju!!!!!
Zato sto nam je nadalja.
Ne znam samo koga ti predstavljas kad kazes najvise volimo Makedoniju, obzriom da prvi put cujem da neko od Bosnjaka sa toliko ljubavi govori o Makedoniji. I meni su Makedonci kao narod drago isto toliko koliko su i oni tolerantni prema drugim narodima koji zive tamo.