Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prostitucija
OKLEN HIN pare? izgleda da je pcka najproduktivnija masina na dunjaluku. mene babo skolovo i opet jedva kraj s krajem, mala plata, kredit za prcvaru od 45 kvadrata, racuni utusise, sve skupo u pm. plata traje 5 dana i onda stalno bulji u kalendar kad je sljedeca
nesto mi stranica ne otvara dobro, ne mogu nigdje da nadjem ljepotice ovde....
e cu Rialda,Hana,Nikolina ljepotice..nisu ni pjevacice kako treba..a ne ljepotice! u gradu Sarajevu imate bar 10.000 ljepsih djevojaka!!!
Brate dragi ova hana ruzna ko racku. Fakat treba ima usta da dvije prangije dudla odjednom.... ali crne prangije. Obicna starleta koja siri nemoral i razne gluposti. Ne znam kako ona nekom moze biti zanimljiva?
a kažu pola Sarajva proslo preko nje
Gurati joj nogu u usta.
Sve sponzoruse po novom. To se nekad zvalo kurve.
A ljepotica i qrca!
Neko ih guzi za dobru lovu
Ema vrh riba. Nikolina ljepotica i dama za sve njih.
zasto ne mogu Emu Golijanin da nadjem na instageamu
Jos ovu Nikolinu da prevedemo u Islam
Zasto #opet naljepsa nije jedina u naslovu??
Ovo ja zovem: Zbogom pameti.
osulo se nebo zvijezdama a plaze pizdama odoh na more ovo ljeto hura hura
poziraju tamo gdje ja nikad necu krocit'. Dao im Bog ljepotu i mogucnost da se provuku korz zivot bez ikakvih napora ili odricanja. Ja se polomih redec i nikog nije briga. :-) evo ja ljtuljem u Orebicu uskoro, ako koga zanima. Apartman, 80KM, dvoje djece, zena i to...haha
Ko su Rialda i Hana?