Egzotične destinacije
25

Gdje ovog ljeta poziraju bh. ljepotice Nikolina, Aida, Ema, Rialda, Amra i Tea

Autor: E.S.
Ema Golijanin
Ljeto je u punom jeku, a temperature dostižu rekordne vrijednosti, što je odličan povod bh. ljepoticama da se otisnu na egzotične destinacije i pokažu svoje isklesano tijelo na kojem su radile tokom godine.

Da se mnogima od njih isplatilo znojiti u teretanama i paziti na ishranu, pokazale su ljepotice koje su već zaposjele plaže, a njihove seksepilne fotografije na društvenim mrežama razoružale su pripadnike jačeg spola.

Dok su neke od njih odlučile ljetovati u Hrvatskoj, druge su se otisnule na malo dalje destinacije. No, jedna stvar je zajednička svim ljepoticama, a to je da se imaju čime pohvaliti.

Pregršt komplimenata na račun izgleda tako je dobila jedna od najuspješnijih bosanskohercegovačkih manekenki Aida Jahić koja karijeru već godinama gradi u inozemstvu. Aida se pohvalila atraktivnom fotografijom iz Italije, gdje pozira na jahti.

"Život je sladak u Capriju", poručila je Jahić.

U porodičnom odmoru i vrelim ljetnim danima uživa i izazovna plavuša pjevačica Nikolina Kovač. Njen izbor je, kako kaže, i ove godine bila Crna Gora.

"Naučila sam još uz svoje roditelje da porodični odmori učvršćuju porodične odnose i zaista se trudim da to prenesem i na svoju porodicu. Moj suprug Saša ne voli putovanja u velikoj mjeri, ali se trudi da nas ispoštuje koliko mu to obaveze dozvoljavaju. Odlučili smo se kao i prethodnih godina za plažu Jaz koja se nalazi na Crnogorskom primorju. Ovdje se uvijek vraćamo, gdje god da u međuvremenu odemo. Stacionirani smo u apartmanima koji su pedeset metara od samog mora, tako da je buđenje uz zvuke talasa zaista nešto što odmara i hrani i dušu i tijelo. Ostajemo do kraja juna na odmoru, a poslije se vraćamo poslovnim obavezama", kaže nam Kovač.

U čarima otoka Vrgada u Hrvatskoj s prijateljima i suprugom Tarikom uživa i najpopularnija influenserka Hana Hadžiavdagić-Tabaković.

"Čuda prirode na predivnom otoku", napisala je Hana u opisu fotografije na Instagramu.

S druge strane, bh. pjevačica Rialda Karahasanović, koja nerijetko skreće pažnju javnosti zbog svog atraktivnog izgleda i ljubavnog života, nije željela otkriti lokaciju na kojoj ljetuje. Uprkos tome, njeno izazovno poziranje pored bazena prikupilo je veliki broj lajkova na Instagramu.

"Raspoložena za ljeto", poručila je Karahasanović.

Fotografijama s plaže pohvalile su se i ljepotice Amra Silajdžić-Džeko te Ema Golijanin.

Na zasluženom odmoru bila je i lijepa Mostarka Tea Bošković koja se pohvalila fotografijama s plaže u Tel Avivu. Ravnodušnih na njene fotografije nije bilo.