Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slike su haos, ovi sa glupim komentarima vjerovatno su nekompetentni i da komentarisu radove 5-togodisnjaka a kamoli ove fotografije! Svaka cast!
jao ona slika sa zmajevca je perfektna svaka cast
nista posebno... solidna oprema... moze to i bolje...
SVAKA CAST EDINE! Slike su radjene s mnogo ljubavi i paznje. Samo nastavi tako.... AL
Volim, shto? Onako, sigurno nisam pro ali sam proveo zadnje 2god. radeci svashta pomalo... :)) trenutno koristim 7.0, koristio sam i betu CS-a ali je istekla :((
komentar
Edine, volis li ti Photoshop???
Slike su super.... Macro Pauk je najbolji.... Mogao si barem reci da si iz Varesa....:)
Edo slike su super!!! Ocekujemo ih mnogo vise....pa navali!!
dobre slike, one sa odrazom iz vode i prozora su super ideja...
komentar
Edine, svaka ti cast.
11, 13, 19 su moji favoriti, kao i "Sarajevo pod oblakom". Vrlo uredno! Pa eto, fino utrosenih 6 mjeseci. Savjet je da te dvije makine sto ih imas iscjedish do kraja uz sto manje koristenje Photoshop-a, daj nam maximum! Ima tu "mesa"...
Dobar, dobar, od ove 3 najnovije najbolja galerija. Ipak je Dzekina do sada najbolja. Edine H. super su ti 3, 13 i 19 fotka. HOCEMO JOS!!! :)
Edine majstore super. Svaka cast i SA-X sto je dao priliku ovakvim talentovanim umjetnicima kao Edinu i almi (pasic) da prikazu svoje radove i obraduju nas ljubitelje estetike. Edo keep it up son;-) PS: bilo bi stvarno lijepo kada bi u nekom profilu pisalo nesto malo o ovim momcima/curama koji su podijelili sa nama svoje fotografije (na pr. pored imena i prezimena, zanimanje, boraviste, bracni status;-) itd.