Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Amere, da je Vali znao kakve ćeš slike pravit' ne bi te zez'o za fiziku ;)
Ovo je vec iskrenije. Cestitke za smisao.
Za fotografije svaka cast. Ima tu finog materijala. Cestitam jos jednom. A "majstorima" fotografije, koji digitalce smatraju .... (da ne kazem kakvim sve ne), tek da napomenem, da se pokusaju baviti fotografijom. A ako se vec bave i stalo im je do kvaliteta, samo bih pitao sta koriste 35mm ili one kvalitetnije?
ooj dobri slika
Svaka cast, Zuhdo - Art master :)
Zahvaljujem se svima na komentarima i podršci. Slika će biti još i biće mi drago da ih opet pošaljem na sarajevo-x.com. Svaka čast x-ovcima na ultra-brzom postavljanju galerije nadam se da ćemo to zalit jednom :) MBB, Edheme, fotografije će biti u prodaji, trenutno pokušavam pronaći najbolji odnos cijene i kvaliteta printanja. Molio bih vas da se javite na moj mail pa da budemo u kontaktu. Na kraju, komentar za koment-a: Postoje "ovi" sa digitalcima koji koriste digitalu iz praktičnih razloga a majstori su klasične fotografije. Ja sam naglasio da sam fotograf amater, koristim digitalu (jer mi je merak opalit 200 slika istog subjekta pa poslije analizirat šta je najbolje obzirom na svijetlo, ugao, dubinsku oštrinu, otvor blende ovaj ili onaj, itd. Gdje bi fotografija bila danas da je svijet odbacio cameru obscuru navodima kako je prava umjetnost slikarstvo a ne neko preslikavanje kroz mali otvor i sl. A vremenom ću se okušati i u klasičnoj fotografiji jer me pravo zanima. Puno pozdrava svima, Amer :)
sve je ovo super. samo da mi je vidjet kako ovi sa digitalcima barataju sa "obicnim" fotoaparatima. jer tu se ipak krije "profesionalnost". valja znat baratat sa svjetlom, sa blendom, sa sjenama. danas je lako uzeti digitalac i slikati okolo. slazem se treba znati i takve slike praviti. ali to nije tesko ako covjek ima imalo maste. medjutim, potrazite malo po netu galerije profesionalaca. cini mi se da malo njih ili gotovo nijedan ne koristi digitalce. jer to zapravo i ne moze biti fotografija u pravom smislu te rijeci. uzmimo samo rezoluciju digitalne fotografije. nikada nece napraviti takav digitalac koji ce moci uhvatiti svjetlost ili napraviti takvu rezoluciju slike kao sto to moze foto-aparat sa blendom, lecama i objektivom.
odlicne fotke!
svaka cast zuhdo - svaka dala trazio ne trazio! :)
super pro
ttaatttaa majstoreee
Jevrejsko groblje po meni daleko najbolja fotka ,a bilo se tesko odluciti.Samo naprijed majstore .
brao zuhdija, svaka dala i na vrijeme dobilaaaaa :)
maestralno...momku svaka cast!!! Samo naprijed!
a i stranica je super:))) nisi dzabe IT officer ostavih desetak ocjena...