Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Frenkie 40 godina eo vec zadnjih 20 godina repa kako je najjaci kako im niko nista ne moze. Dokle frenkie dragi dokle sta vise reprezentas borba u prazno, borba ni za sta...
Hahaha vala bas
Svi se bore da njima bude dobro.. Samo nekima trebaju drugi da bi sebe obezbjedili.. A nekima ne trebaju..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Realno... Prdimahovine Furaju nesto sto nisu i sto ne prolazi, Edo Majka je uspio, jer je bio original i imao jake textove, ličnost, muda... Frenkie nike loš, fura nesto, mislim da ni on ne zna sta, ovi HN nisu loši, al treba još pure za hip hopa. U biti, u BiH je sve tanko, taako i ovo, na derneku ce vise raje u kolo skočiti nego sto ce furati hip hop.
Frenkie i Kontra dva najdosadnija repera na Balkanu
Kakvo dosadno nabrajanje...
Frenki lici na Perhana iz doma za vjesanje to je taj karakter i stajling iz romskih kampova
Pa nije baš vijest za primjer. Lik od 40 godina pokušava nešto o ponašajući rječnik tinejdžera. Osim bine i pozadine ništa ovdje nije ni prosječno. Još se privezali uz dan grada Sarajeva. Isto da ja stavim petokraku kupljeni na buvljaku i držim govor povodom bitke na Neretvi.
Poslje pjesme Mali od ede , frenki moze snimit mali od Kontre
Frenki je ko migrant mrk murija kad ga vidi pali rotaciju ima facu i pogled kao da je sad ukrao torbicu
Bili su mi dragi ovi helem nejse dok nisu poceli da se bave politikom
Cringe
FmNejse i HelemJam.
Natjerah se da preslusam ovo i pokajao sam se, ovaj Frenki nista ni sa cim, veze nemas o cemu covjek repa. A i Helem Nejse nista narocito. Kad sve saberes cista JEDINiCA od mogucih 10,loše,loše,sve lošije..
Probajte bar 1 pjesmu izbacit u jalinom fazonu.. Dokazite da znate.. Ovo jo jo brat moj.. Klosarski fazoni
Ovaj Helem Nejse izbacili dobar i simpatican prvi album sa autenticnim pjesmama... I onda prnuli bas.. odavno nista dobro misu izbacili. Osim Brude. Bruda dere duzove..
Kaze lajkas mi sliku.. Brat moj... 😂😂 Spalo sve na lajk, a brat ti dodje ko uzrecica... cijela pjesma ništa ni cim...
Prno je u shishu ovaj rep, pridruzite se Jali.. Predjite na dark side, imamo kolacice za vas
Svi oni koji misle da je frenkie sarajevski reper(;