Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada ga je mogao trpati kao Vrana gdje god stigne (od divljaka pa do tetke) što se ne bi mogao sam nominirati😂
Narkomanija
nikad nijednu epizodu nisam pregledao i necu
ne kontam, sama sebe nominovala i zahvaljuje se univerzumu? sama sebi mail napisala? wtf is going on
kolko sam shvatio ona se oandidovala za jominaciju a univerzum je nominovao
i po obicaju . najveci "grob" nasao da se javlja i pametuje
tobe ya rabi, zar niste mogli nešto isturiti o sadaki za prave ratne vojne veterinare, a ovako mlatite praznu slamu od pitaj dragoga Boga odkada, ne uzubillah
Primjetio sam da se neki pojedinci javljaju i obećavaju vam provode i šta sve ne tokom SFF. Ja vam sad moram otkriti da se vaš prošlogodišnji omiljeni trio vraća na SFF i ove godine! 1dis kupuje skupe torbice ženi po Milanu i Londonu, da bi ga pustila da izlazi s nama, Damir Efendic dan noć sjedi na instagramu u vili u Beču i vrbuje influenserke i sponzoruše da furaju s nama, a ja se polako spremam da letim iz Rio de Janeira za Sarajevo. Vidimo se na SFF, obećavamo ludnicu!
@DamirSkakaPUArtist ne uzubillah, tobe ya rabi
Moze! Imate li kakvu vilu s bazenom, ovaj nas jaran prodao svoju.