Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Definitivno Besa pa mozda i najbolja serija u zadnje vrijeme sa nasih prostora, po meni bolja od juznog vjetra 10 puta..
Drzavni Sluzbenik isto prejaka serija
ubice mog oca isto dobra serija
Dobar je glumac sto jest jest, mogao bi hladno i da glumi mafijaske likove po Hollywood-u hladno, ima facu bas za te uloge.
Meni majjaca serija Blok 27.
Imam osjećaj da je najlakše snimiti ovakve stvari. Gengsta madafaka, gudra, ubi, udri... Vrijednost....nula!!! Al valjda smo takva publika...ložimo se na autotune tekstove a nemamo ni za litar jogurta 2,8 mm.
mi imamo oskara :))))
meni se svidja juzni vetar vise.Cak i Balkanika je dobra Serija,Ima dobrih serija iz BiH i Srbije i Turske
Juzni Vetar puno bolji
Bosanski reziseri ne mogu ni Memoare porodice Milic da nadmase. Nasi filmovi ko u fudbal.
@PradeepSingh epski spektakl!
Dobra serija, dobar glumac.
Jel i ovaj reketira prodavače na Heci?
Jel i obaj reketira prodavače na Heci?
a komentatori?????Persona non grata!!!!! Da li je neko mozda od vas na Mensi???
Nema veze kvalitet serije..nego sto ovoj usranoj drzavi a posebno policiji poslije danasnjih izvaljivanja gluposti vezano za dojave bombi je prijeko potreban jedan Berisha da ih nauci sta ..kako..i kada i gdje se radi. cestitam policajci i jebite se sa svojim protestom!!!!!
Srbi su zadnje tri godine snimili serije top,Besa,Nečista krv,Korijeni...i ma kulturan način su pridobili kosovske glumce
Serija top topova.
Snimate smeca u kojem veličati narkomaniju, prostituciju, kriminal vi vasim (ne)djelima ubijate generacije nase djece zasta ce te vrlo brzo odgovarati i to ce vas žestoko boljeti pogotovo onog monstruma sa pinka sto vas okuplja ,stoko maloumna