Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
obn je najodvratnija televizija,da im nije onaj sulejman propali bi ko zeton dosad
OBN, a zatim Hayat
Super. Jedva čekam gubiti vrijeme gledajući šta ove ublehe rade.
Još jedno sranje na malim ekranima !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
futavluku nikad kraja...eto binde gledajte i učite...
polaaahkoo, govoriš o idoluu današnjih naraštaja
kao da nam Ava i Boto nije dosta, pa jos i ovo...
jos jedna poucna emisija za nasu mladez, natocito zensku.
Super neka nase sponzoruse nauce kako biti jos vece kurvetine. Fino budimo svijest nasim sestrama i kcerkama da zavorave na cednost i stid, neka se prce sa svakim i neka jedino materijalno bogatsrvo bude bitno u zivotu, jebes ostalo!
...jarane, cenzura ne doprinosi ni pameti ni karakteru...budala ostaje budala, taman ga ogradio sve samim dostojevskim...
Bogami ovo puno utjece na drustvo, sve ostalo je laz.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pitam se, a što bi one meni bile zanimljive? Karindžale se s kim su stigle, a meni nisu dale...Jesu one lijepe, zgodne, al su brate ober beštije. Zato hvala OBN-u što će dati priliku našim tinejdžerkama da vide kako to žive rospije kako bi i one u budućnosti na sličan način mogle zaradit brdo love.
One bi bile dobre kad mi ga popušile
...e, sad mi je život dobio smisao...