Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
“Dove” sada neće mnoge dove spasiti od kazne po džepu!
Ma glupost. Reklama pokazuje da je proizvod za sve žene, a samo rasista može pomisliti da ima neke veze sa "pranjem boje kože".
glupe camuge uvijek kmece
Pricas gluposti! http://copyranter.blogspot.ba/2011/05/dove-body-wash-turns-black-women-into.html
Pitas li se jadna ne bila zasto sluuuuuuucajno nisu obrnuli redoslijed i u ovoj i u onoj iz 2011. reklami? U onoj da ispred "Before" bude bjelkinja pa meleskinja a ispred "After" crnkinja? U ovoj da se bjelkinja "skine" u crnkinju? Dzaba vam izvlacenje - u pitanju je CISTI RASIZAM!!!
Mozda da provjeris o cemu se stvarno radi umjesto da se pravis prepametan komentarisuci naslove. Clipovi koje "novinari" sa klixa objavljuju uopste nisu kompletna reklama. Radi se of fb reklami koja nije radila kako treba, i ovaj clip koji svi prikazuju ima nastavak gdje se i bjelkinja "pretvara" u drugu rasu. Ali koga briga za cinjenice, bitno je da ti znas sve iz naslova i neprovjerenog texta koji je prosao google translate.
@BalkaneMoj pa, nije čitatelj kriv kada neki medij pretenciozno prikaže nešto pogrešno ili nepotpuno.... sad smo svi trebali pohrliti i pogledati dotičnu reklamu, a to je upravo što se želi postići ovom kontroverzom.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ma namjerno napravili ovu reklamu da im se ime pocne provlaciti kroz vijesti. Nisu marketinski timovi glupi, znaju sta funkcionise i kad
Nek se meni onda javi Pionirska dolina imam neke fantasticne marketinske foluske 🦁
@vodenicar2 da se naguzis medi
Pare cuda cine