Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A bolje bi im bilo da su se kresnuli. Prvo ona njega pa onda on nju.
Ona izgleda ne konta da njena akcija može da izazove takvu reakciju. Ne opravdavam ali i ne vjerujem da je bahati agresivac, svako ima svoje granice pa tako i on. Odličan glumac, slojevit, izražajan, za glumu desetka.
.... dobar ovaj kabadahija ! 👌🏼
Kraljica!! .. 🤣🤣🤣🤣🤣
Sukob između Čkalje i Pavla Vuisića na snimanju jednog drugog filmskog spektakla sa nekim nabudženim mašinama "Kamiondžije", bio je još intenzivniji i daleko više od ovog Holywood-skog intrigira kako domaću, tako i svetsku javnos', dragi Klikže
Pričaj
Pa sad, nema tu mnogo čega za reći, istina je da se njih dvojica nisu ponosila, u stvari, Pavle je bio težak čovek koji se retko sa kim i slagao. Bio je naturščik, glumio je prirodno(on čak to nije nazivao glumom, govorio je "ja se ponašam") a one koji su se previše trudili dok su snimali scene gledao je sa velikim prezirom.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)