Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ko Jasmila da ga gleda tamo, jel oni sto su im ocevi pocinili GENOCID ?Tesko
@SupersmartBaznijek Recimo i da je neustavna, a nije, zar je to opravdanje za takav zlocin nad civilima? Nad zenama? Nad djecom? Bebama?
@SupersmartBaznijek "i to je uzasno ALI... "... Nema buraz "ALI". Isto ko da kazes u Ausvicu je bio genocid "ALI"... Nema tu "ALI" i ne postoji kontekst, razlog ili bilo kakvo ublazavanje tog zlocina. Kontekst je da je pocinjen genocid nad jednim narodom, sve ostalo...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Mene kao djete I moju porodicu je licno covjek katolik komšija u mjestu gdje je katolička većina sjeo u auto i odvukao u većini muslimanski grad tokom početka rata i vratio se u svoj grad. Takvi primjera na hiljade bilo. ili si čovjek ili ----- nema tu naši njihovi.
zar zbog nekih dobrih Nijemaca ne zvati ih fašistima 1940 ih. ili sta bi sad rekao.
Istina o srebrenici od hakije meholjica koji je bio tamo, a koje naravno nema u filmu jasmile zbanic, koja nije bila tamo, ali ona valjda zna bolje: https://youtu.be/T_Yg6PxpTTs
Prvo im struju treba razvuc po pustahijama RS,koje nastanjuju,pa tek onda da mogu pogledat film.Još uvijek žive u Novakovoj pećini.
Gledali "Prodana Srebrenica"
Koja je ovo balinkura svim mastima premazana
Zasto insistirati da srbi gledaju ovaj film, mislite da ce promijeniti misljenje haha Bosnjaci se pod hitno moraju odvikavati od konstantjog ulizivanja srbima i hrvatima, bolno je za gledati
Zato što ima mnoštvo Srba koji prihvataju šta se desilo i željeli bi pogledati film, svaka cenzura je besmislena. Proglasiše Merlina mudžahedinom, a on punio dvoranu nekoliko noći zaredom u Beogradu.
@Nelsson529 _ od kuda znaju sve o filmu, a nisu ga gledali? Opet lažete i lažete i lažete. Sva istorija vam je laž. Zašto ne objavite 20000 dokumenata koje ste uzeli u Istanbulu prije četiri godine? Samo ste ih birali.
Mogu zamisliti koliki bi bili redovi u kinima da srbi idu da gledaju taj film. Ma daj Jasmila ne zajebaji!
Ne može se prikazivati zato što istina boli za ono što su uradili.Zato će oni potajno gledat na piratu.
Vidim ovde svakakvih komentara, po običaju. Često mi se čini da nama nikad neće biti bolje i da ovaj narod ne želi da mu bude bolje. Ja sam srbin. Gledao sam film, odličan je. Smetaju mi ovi komentari, doduše. Nismo svi isti a uporno nas se gura u isti koš. To ne pomaže apsolutno nikome. Koga film zanima, snaći će se i bez projekcije u kinu. Koga ne zanima, džaba mu 1000 filmova, neće gledati nijedan.
@HejBa - tebi svaka čast i još mnogima. Riješite svoj problem sa svojim fašistima. Ubiše vas prostak lukom i lažima.
Sa genocidašima samo istinito i jako.Oni se ponose genocidom,silovanjem,pljačkom,palenjem,mučenjem itd...Što prije to shvatite,dobri su vam izgledi za ispravan stav.To ti je takva pogan.
@BrojJedan1 Istina o srebrenici od hakije meholjica koji je bio tamo, a koje naravno nema u filmu jasmile zbanic, koja nije bila tamo, ali ona valjda zna bolje: https://youtu.be/T_Yg6PxpTTs
uopste me ne cudi
Oprosta i Zaborava, NEMA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zivjela Armija RBIH, živjela RBiH !
Nesto ne vidim da je ni na jednoj tv u federaciji prikazan film Noz... Toliko o tome
@Doboj2 , ovo je priča o filmu A produkcije, a ne Žnj izdanju Uostalom ovaj film već i dvadesetak međunarodnih nagrada. Provjeri.
Seeex lies and videotapes
Može se film pogledati i na drugi nacin, ne samo u kinu. Onaj ko je zainteresovan naci ce nacin da pogleda
Stranac da ti odgovorim,pricaj djeci kad vec pricas kako su holandjani pobjegli,kako je naser pobjegao,i kako je alija zrtvovao 8 hiljada ljudi