Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fatu poznajem dugi niz godina uvijek je ista vesela vedra i nasmijana ona je jedna divna zena i zelim joj sve najbolje i naravno njenom omiljenom klubu zelji.
Fato legendo !! .. da si nam ziva jos duugo, dugo !!
Uvijek je bila tu bez obzira kako zeljo dobar ili los bio,svaki trening je ispred ulaza na jugozapad stadiona,uvijek nasmijana i radosa kad joj se covjek javi...Zivila nam nasa Fata jos 100 godina,ti si nasa ikona i legenda!!!
RESPECT
Da ti nama Fato jos 100 godina pozivis u zdravlju i sreci a na ove koji ce sad da udare po tebi i Zelji ne obracaj paznju.
pridružujem se željama. bravo za komentar
ja sam pitar..al za fatu rispekt