Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo, svaka cast!
A, producent prevarant veliki otpustio radnike samo iskoristio, a neke nikada nije ni isplatio.Uzeo sebi rapa.Privatnik pa mu se može.Iskoristi pa odbaci.I sad on veliki producent :D
On je doso do cilja pa kako god ;) Sve je to proces stvaranja.
Ima li neki Trailer ?? U svakom slucaju cestitke da neko nesto stvara u ovoj vukojebini ...
Puno uspjeha vam želim.....
mi smo zaista rijetke pticice !
još da je originalno..al dobro svi moraju u nekom trenutku ukrast ideju
Sto "ukrasti ideju"? Ako je film baziran na nekom prijasnjem djelu (literaturi ili bilo kojem drugom izvoru), ne znaci da je ukradena ideja, nego dobijena dozvola da se isto djelo adaptira u film. zak postoji i oskar za navedenu kategoriju (best adapted screenplay). Tipican bosanski mentalitet, sta god mu das, on u fazonu "eh samo jos malo bolje da je..."
@MovieMan ne može svak bit pixar
Svaka čast, jedva čekam da pogledam. I sretan Dan nezavisnosti svim dobrim Bosancima i Hercegovcima koji se nisu ogriješili o svoju domovinu!
"ovce kao mi"
@CheshireCat Ovo je divna stvar, a ti si u kontinuiranom mraku. Daće Bog da se i u tvojoj glavi nekad razvedri.
@HajteMolimVas ne znam kakve veze tvoj komentar ima sa mojim komentarom.... da äe Bog pa se i kod tebe razvedri
ono cisto da se zna da su napravljeni bootovi laznjaci da sire mrznju na ovom portalu od kvazi pametnih likova, i nije jedna strana ih napravila vec sve 3 nemojte biti ovce da i vasa djeca zbog politickih igara nemaju buducnosti