Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Film uopste nije za ljude pa barem ispod 40 godina, a djeca hrle, film je psiholoski triler za ljude koje je zivot dobro izgazio , veze nema ni sa betmenom ni sa superjunacima, jednostavno ironican bunt protiv danasnjeg drustva kojeg eto opet vodi psihicki bolesnik! znaci minimum 35 godina pa ici gledati ovaj film
@gooUser1569956775 E jbga ja sa 25 sam gledo i odlican je.. NE vidim sto trebas imati 40 god da bi razumio film..
@gooUser1569956775 svako ima pravo da shvati film kako hoce
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Najiskreniji ljudi su djeca i ludjaci. Ona ostala ''normalna'' većina je skoro u potpunosti korumpirana i podla.
Film koji zaboraviš za dva dana. Napravljen po receptu za pravljenje hitova. Kao gluma je dobra pa zato treba pogledati film. Ne treba. Ili kao odaje počast Rupertu Pupkinu i Taxisti. Nema veze opet je loš film. I scena na stepenicama ja fabrikovana da udje u svijest. Prevara a ne film. Apokalipsa danas je filmčina za ovo smeće.
Jedan od rijetkih "modernih" filmova koji zapravo valjaju.
Sve okej samo Joker nije antijunak...
Naravoučenije: Ismijavanjem drugog i drugačijeg, koje prelazi u ponižavanje, radi lične zabave, promocije i koristi stvaraš dobru osnovu da se scene s platna prenesu u stvarni svijet. Ljudima samo treba okidač, a nekad i ne, i onda dobijete razne masovne ubice, iznenadne napade s tragičnim posljedicama i sl. Sve kreće iz škole, fakulteta, radnog mjesta, ulice, televizije i "društvenih" mreža. Kako posijemo, tako požanjemo.
film je apsolutno nepotreban, zbunjujuci za ljude koji vole opustene batman, superman stvari...
Film nije za glupsone
holivudsko sranje
Film je remek djelo, glumac je iznio Jokera vrijedno Oscara.
Ne rise
tekst je za desetke.svaka cast....
sa sto uvijek spojler sto nije branik hahah
Ko ide na glumacku akademiju treba da gleda film i proucava kako je covjek odglumio, za nas ostale obicne avlijanere film obicna drama, radnja se razvlaci do iznemoglosti samo da se skupi prosjecna minutaza filma..
svi smo mi ludi, neki manje, neki više
Odličan tekst, bravo!
''Am I not a meriuful..'' sjajna uloga,Gladijator... ovaj put Oscar,.