Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...nemoj da s ovim P.E.D.E.R.O.M. počinjemo Novu godinu...nije dobro
a \"u okviru predjela\" ćemo pripremati....bože koji intelektualni siromasi na ovom obn-u
Otkud sad ovo; pa 6.decembra smo proslavili Novu 1432.godinu?
Necu nijedan od tih programa gledat. Pored NOVE, RTL i HRT1 i HRT2 da gledam te niskobudzetne kanale s osiromasenim programom??? Negledam ih ni ostalih 360 dana u godini da ih veceras gledam :S nisam izgorio.
sreca moja pa imam kablovsku inace bi tv ugasio,nasi prikazuju jedan te isti film sedmicno
obn je nekad bio dobra televizija.Sad je definitivno najlosija kod nas(a i hayat je krenuo njihovim stopama),nalazi mi se na broju 23 na tv.
Hoće li biti rat bendova??
sto bi ja volio sa ovom majom jedno 5-6 puta u noci docekati vatromet :)
********************************************************************************************* ********************************************************************************************* ********************************************************************************************* ******************S R E T N A N O V A G O D I N A*************************** ***************************************************************************************** *****************************************************************************************
Sretna Nova Godina svima!
bacam tv kroz prozor od muke