Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Noomi Rapace pod hitno treba boljeg agenta. A Max Landisu treba zabraniti da pridje na kilometar icem vezanom za produkciju filmova.
Ili ga bar nagovoriti da dodje u Bosnu. Neko bi ga prebio u roku 15 minuta po prelasku granice. Svaka mu je za boksera. Uz malo srece navuko bi se na heroin protiv bolova i uskoro vise ne bi imalo problema sa njim.
Netflix filmovi koliko sam upućen ne idu u kino distribuciju, pa samim tim nećemo ni Will Smitha gledati na velikom platnu. Osim ako Netflix nije promijenio politiku....
Žalosno je sto su uglavnom židovi preuzeli filmsku industriju pa sad ovakvi slavni nezidovski glumci teze dolaze do izrazaja.
@VelikiMahnitu Racunaj ti da si glup a ja imam mobil