Komentari (200)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Valjda je grad Sarajevo Valter a Bata je jedan obicni cetnik iz gomile
VRATICE SE WALTER YEBACE VAM MATER !
SAMO ME OVO "W" YEBE AL NEMA VEZE :=D
DZESI JARANE MOJ DOBRO, STAIMA
Stvarno gledajuci ove komentare zakljucujem da su neki ovde zalutali.Sta god se objavi a nije po njihovoj volji oni odmah neku vest ispolitizuju.Ipak mislim da je njima mesto u nekoj psihijatrijskoj ustanovi a ne na raznim portalima medju normalnim ljudima.
Opet neki pojedinci zloupotrebljavaju tekst kako bi ispoljavalji svoju nacionalisticku bolesnu agresiju prema onima koji pozitivno misle o njegovoj glumackoj karijeri.Da nije bilo Hajrudina Krvavca kao reditelja i Velimira Bate Zivojinovica Sarajevo kao grad ne bio dobio toliki publicitet u tadasnje vreme.Treba da budete njima zahvalni sto su ovaj film uradili bas u Sarajevu.
Oni su nas učinili poznatim time što su grad Sarajevo držali pod okupacijom 4 godine. I ne gnjavi više.
1993. snimao film "Valter napada Sarajevo"... treba i to staviti na njegov profil...
KAD ĆE NEKO SNIMIT FILM O NASERU ORIĆU KAKO JE NEPOZVAN IŠAO NA SLAVE I KAKO KAŽU, KLAO TRUDNICE...U TO NEVJERUJEM AL MOGLI BI I TO STAVIT U FILM DOBRO BI BILO
jel to onaj porno glumac?
Cetnizan!
glupe bosnje :D ovo nidje nema al bas nidje :)
Nije mu bilo lako glumiti partizane s obzirom da je cetnik u srcu...
"Bata, heroj sa obje ruke!" :)
cetalj s dna kace.. u rangu emira-nemanje kusturice,..
Ja što ga nahvaliste,haman da se meni učinilo da je četnik bio poslije Valtera. Ili je i to samo gluma bila.Ko će znati,mene što se tiče crko manji neg se rodio.
Odlican glumac...
Opet neki pojedinci zloupotrebljavaju tekst kako bi ispoljavalji svoju nacionalisticku bolesnu agresiju prema onima koji pozitivno misle o njegovoj glumackoj karijeri.Da nije bilo Hajrudina Krvavca kao reditelja i Velimira Bate Zivojinovica Sarajevo kao grad ne bio dobio toliki publicitet u tadasnje vreme.Treba da budete njima zahvalni sto su ovaj film uradili bas u Sarajevu a ne da pljujete po njima kao da si neki otpadnici.
sadddddddd cu da te karammmmmmmmm